Ett dygn på Steam – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Ett dygn på Steam

 Hej fina ni <3

För ett tag sedan så var jag och Linus på Steam. Vi fick det i julklapp av pappa och valde att ta ut den nu. Så himla mysigt och välbehövligt att ta lite tid för bara varandra. Jag skulle vilja säga att vi faktiskt är väldigt bra på det. Att ta tid för varandra när vi behöver det. Vi har ju välsignelsen att ha fantastiska människor runt omkring oss och Belle, som vill umgås med henne. Och eftersom vi fick julklappen av pappa så ingick också barnvakt det dygnet vi bestämde oss för att dra iväg.
Steam hotel är hur bara helt fantastiskt?! Wow vilken inredning och vilken känsla hotellet har. Jag skulle vilja ha samma känsla och inredning hemma.

Vi började med att direkt efter incheck klockan 15, dra på oss badkläderna och gå upp till baren och utepoolen. Linus drack öl och jag ett jättegott alkoholfritt bubbel.

Vecka 17 nu, och magen börjar bli stor!

Så här vackert är det där uppe. Vi time’ade in solnedgången perfekt.

Sen hängde vi på hotellet. Duschade lääänge och kollade ett avsnitt PH i sängen innan det var dags för middag. Dundertrötta gick vi ner till restaurangen och käkade. Vi blev inte långdragna, eller det blir vi aldrig. Vi bara äter och går när vi är klara, haha… Eftersom ingen av oss dricker alkohol eller så till middagen så blir det lätt att vara klar när man är klar med maten, förstår ni hur jag menar? Medan om man dricker en flaska vin så sitter man kvar en stund och pratar, dricker lite vin osv. Jag älskar dock att vi gör som vi gör!

Ääääälskar ju det här badrummet och önskar att det såg ut så hemma hos oss..

Den här tjejen fick ju dock för sig att färga sina bryn samma dag som vi åkte… Misslyckat kan jag säga. Och då ser det myyycket bättre ut på bilden än vad det var irl… Dom var gröna, ojämna, sneda och alldeles för stora för mitt tycke till mitt ansikte. Jag skrubbade dom med aceton på en bommulspinne när vi kom hem. Då försvann det värsta faktiskt. Det låter ju sjukt men jag fick panik, okej?

Sen kröp jag ner till det här mysiga.

  

Min älskade <3

Jag drack en kopp godnatt-te i fluffiga täcket innan jag däckade totalt.

På morgonen efter så åt vi hotellfrukost som var 10 av 10 poäng i lugn och ro innan vi satte oss i bilden för hemfärd igen. Älskar att ta tid med Linus så här, men älskar också att få komma hem till Belle <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.