Att klä sig som gravid – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Att klä sig som gravid

Hej fina ni! Hoppas att ni har en härlig förmiddag. Här hemma tvättar vi, diskar lite och tänkte ta ut Belle för att leka lite i lekparken om en stund, innan det är dags för hennes vila mitt på dagen.
Jag har alltid tyckt att alla gravidkläder som finns är SÅ tråkiga och enformiga. Inte speciellt coola. Ni som varit gravida kanske förstår vad jag menar. Jag har problemet att jag inte kan ha mina vanliga byxor med snodd i midjan, då det tycker alldeles för hårt på livmodern och jag får som världens mensvärk direkt. Så det är tyvärr inget alternativ för mig även om jag önskade att det var det.

Jag har dock kikat in Cubus och deras sortiment. Det är inte gravidkläder, men allt jag klickade hem passar SÅ bra trots mage. Så jag tänkte tipsa om några av plaggen här! Alla länkar är adlinks.

Jeansjacka i organiskt bomull för både mamma och barn. Hur gulligt? Belle var i behov av en vårjacka, så jag passade på att beställa den här till henne, så vi kan matcha!

Jeansjacka barn / Jeansjacka Mamma

Det ultimata plagget som är ett MÅSTE för mig under graviditeten.  Går att ha till allt och under alla plagg om man har ett vanligt plagg som blivit lite för kort på grund av gravidmagen, då täcker det här linnet helt perfekt under och finns i sååå många färger.

 Svart linne

Dessa byxor är magiska. Sitter med bred resår i midjan och passar perfekt både med och utan gravidmage. Lösa och sköna! Perfekt både i vår men också för oss som ska vara gravida i sommar då dom är luftiga. Dom här kommer ni få se mig i ofta kan jag säga.

Mönstrad byxa

 

En hoodie i mjukt material som även det här går att ha gravid eller inte. Det finns plats att växa i den och den har ingen mudd nertill vilket jag älskar. Snyggt att ha till de mönstrade byxorna med en vårjacka och solglasögon till i vår. Den här finns också i flera färger för den som kanske hellre vill ha svart eller färgad för att få en lite roligare outfit? Älskar både den lila och den blå färgen som finns att välja på.

Vit hoodie

 

Uppskattar ni såna här inlägg, så tryck gärna på hjärtat!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Hur ska ni bo sen? Såg på unga föräldrar att ni hade sovproblem med ert barn, kanske lättare om hon fick sova i sitt egna rum och inte massa ljud runt om. Bara nyfiken hur ni ska göra när bebisen kommer?

 2. Linnéa

  Så bra tips! Har du även några tips på tjockare gravidleggings som går att ha som ”byxor” typ och som går att dra högt upp över magen? Saknar mina svarta jeans haha

  1. andreanorrman
   andreanorrman

   Jag har tyvärr inte hittat några bättre än H&M’s gravidleggings men dom är ju dessvärre tunna..