Nu är körkortet nära! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Nu är körkortet nära!

Hej bästa ni!
Igår gjorde jag risktvåan aka halkbanan som är en obligatorisk kurs för att ta sitt körkort. Jag missade minibussen som skulle gå från Liljeholmen 09.00 med några få minuter, så Linus fick köra mig i 1 h till banan direkt… Stackarn. Men det var verkligen ett måste. Kursen gick bra och jag lärde mig mycket. Bland annat att ABS-bromsarna är fruktansvärt bra vid kraftig inbromsning och fram för allt på halt väglag. Var lite nervös för hur det går när man är gravid, men det är inga som helst problem ju :).

Nu har jag kört och kör fortfarande massor massor massor och pluggar teori för fulla muggar. Jag känner mig säker på vägen vilket min körskolelärare så klart märkt av och har nu bokat tid för att ta kortet. Det känns som att det är nu det blir verklighet för mig. Kan inte förstå att jag förhoppningsvis snart har ett körkort. SÅ SKÖNT!!!!! Tar dock absolut inte ut någonting i förskott, för att slippa bli så besviken om det mot all förmodan inte skulle gå hem.
Jag har teoriprovet om ca 2 veckor och uppkörning bara några dagar efter det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Jag tog mitt körkort för 3 veckor sedan. Blev underkänd på kunskapsprovet första gången men hade inte öppnar böckerna då. Andra gången hade jag läst böckerna och då gick det galant. Uppkörningen klarade jag på första försöket! Hejar på dig!! (:

  2. Önskan om körkort

    Önskar ett inlägg där du berättar mer om din väg mot körkortet. När började du? Hur ofta kör du? Kör du privat eller på bilskola, eller både och? Tips? Ja allt som har med vägen mot körkortet att göra 😂😁