Helgen – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Helgen

Heeeej fina ni. Jag har varit iväg i helgen. Det märks va? Hehe.. I lördags hade vi planerat min mosters 35års dag med överraskningskalas. Hon och min mormor med familj bor ca 3h bilfärd bort från Sthlm så det fick bli ett bra tillfälle för mig att övningsköra och bli proffs på motorväg. Det måste jag säga att jag blev.

Vi kom fram ganska sent på fredagen, så det blev mat och lite lek med ungen innan vi hoppade i säng ganska tidigt. Jag var ju nervös över hur natten skulle gå eftersom vi två nätter tidigare började ta bort nattmaten från Belle. Men det var inga som helst problem. Hon har sovit varje natt hela nätterna sedan vi tog bort den (förutom första natten när hon skrek i 40 min och isch 5-7 min andra natten). Det känns nästan som om hon tycker att det är skönt också.

På lördagsmorgonen så började vi preppa med ballonger, presenter och kalasfix. Vi tog en promenad också, i fårhagen. Dock utan får så här års. (eller alltid nu för tiden kanske? ja jag vet inte faktiskt).
Mamma och Belle. Bill och Bull. Sånt här gör dom tillsammans.

Vincent, mormor och Junie <3

Stolt spatserade hon med sin ballong för att pynta vägen upp till huset. Eller ja… Släppte ballongen så att vi fick springa efter den för att fånga den.

Sen skålade vi för 35åringen, åt god lunch, umgicks och hade det bara alldeles mysigt. Det var länge sedan vi var samlade hos mormor och det är alltid så mysigt.

På söndagen åt vi frukost tillsammans för att sen ta en prommis innan det var dags för samtliga att dela upp sig och åka hem till olika orter i vårt avlånga land.
All annan tid lägger jag just nu på att plugga teori eller köra till körkortet som inte alls är långt bort nu. Så ni vet. Jag gör mitt bästa med att hinna med allt, men körkortet är prio.

Hoppas ni hade en fin helg <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.