Mitt första egna event! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Mitt första egna event!

Åh. Alltså igår hade jag tillsammans med Loppi mitt alldeles första, egna event. Vi hade nämligen lite smygpremiär på Unga Föräldrar och det var det vi firade. Jag är så väldigt tacksam för alla som var på plats och åt en god lunch med mig. Vi började med lite mingel men gick ganska snabbt på lunchen som Mathem hade skickat, så gott. Vegetarisk Caesarsallad (SÅ GOD!?), bröd och två olika sorters röror, lite kallskuret med oliver, ost med kex, bär och marmelad, vi drack SUPERGOD äppelmust från Goddryck, och så kollade vi på våran trailer och även lite klipp från första avsnittet. Jätteroligt att se att det är sån good feeling över programmet. Älskar!

Jag hade även lyxen att Lisa gick ut och nattade Belle (ja, man första ju varför hon är min bästis. Och Lisa – Jag lovar att göra samma sak för dig när du har barn), så Belle sov sig igenom hela lunchen. Så jag fick äta i lugn och ro. Dom dom fattar lyxen på det, fattar.

Sen var det dags för höjdpunkten skulle jag säga. Alla fick möjligheten att binda sin egen bukett innan man gick hem. Hur härligt?
Jag älskar att göra något kreativt (fram för allt på events) och jag älskar blommor, så med den här enorma leveransen från Rosorum fick vi plocka buketterna precis som vi ville.

Pyssel <3

Jag blev lite lagom suddig men det gör väl inget. Belle hade då vaknat igen. Så klart i mormors famn.

Och alltså kolla vilken magisk bukett jag fick med mig hem. Älskar den. Vill aldrig att den ska vissna, haha.
Alla fick även med sig en proppad goodiebag med grejer från bland annat Geggamoja, Oriflame, Dermosil. Tack! Och Tack till världens bästa Loppi för allt engagemang och fix ni har ordnat med, tack till alla sponsorer, det betyder väldigt mycket för mig! <3

Efter en helt magisk dag så slog självklart huvudvärken till och även ett munsår har brutit ut. Misstänker att jag kanske har varit lite stressad den senaste tiden (även om jag har svårt att erkänna det) och ska lyssna på kroppen och ta det lite lugnt. Idag är det dags för premiär av Unga Föräldrar, så missa för fasiken inte det. Det ligger ett litet smakprov på min instagram där Linus delar med sig väldigt öppet om hur vi träffades och att jag tydligen var helt galen som 5-åring. Det jag vill komma fram till är att ni kommer att få se en större helhet av oss som familj och ta del av så så så mycket där. Så kolla gärna <3. (det kanske redan har släppts när jag publicerar detta).

Idag ska faktiskt jag och Linus till Steam Hotel och bo över natten. Vi ska spaa, äta 3-rätters, kolla film, prata om allt och ingenting och det bästa av allt: sooova en heeel natt på hotell och vakna upp och äta hotellfrukost. Drömmen. Någon av er som har varit på Steam? Jag har hört att det ska vara helt magiskt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.