En perfekt söndag – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

En perfekt söndag

Hej fina ni!

Idag startade vi dagen med att fira en födelsedag, Maria, pappas flickvän har fyllt år, och kolla vilken dröm till brunch dom hade ordnat!

Och alla som känner mig vet att plockmat är det bästa jag vet. MUMS!

Födelsedagsblommor till födelsedagsbarnet <3

Vi satt kvar en stund och pratade efter att vi var klara innan jag och Belle fick skjuts av Kevin och Jossan (Marias son + flickvän), hem till mamma för att hänga i skogen en stund. Jag älskar att mamma och Jill bor så nära skogen och att dom faktiskt utnyttjar det och drar med oss ut.

Precis innan vi gick ut så sprack det upp och blev lite soligt, men det var fortfarande så där blött och fint i skogen. Perfekt väder.

Belle är inne i en period där hon vill bli buren Ö V E R A L L T. Det kan låta som ett litet problem men herregud vad trött man blir på gnället när hon vill bli plockad, och hur trött man blir i kropp och rygg av att gå och bära på henne. Jag försöker dock att inte bära henne alldeles för mycket. Dels för att hon ska lära sig att ta sig fram själv men också för min rygg och bebisen i magens skull.

Det här är terapi för mig. Jag lovade idag mig själv att spendera mer tid i skogen. Ta Belle i vagnen och parkera den hos mamma för att sen ta henne i selen eller bära en bit in, och bara umgås bland träden (haha låter så konstigt när jag skriver det? Det låter mycket bättre i mitt huvud, jag lovar!), och äta mellis. Hur mysigt?

Lillebror passade på att smaka på vattnet. Eller okej jag smakade också. Sjukt att det faktiskt smakade som vanligt vatten i kranen. Även om det så klart är mycket mer skit i, haha. Men lite skit rensar magen!

Sen gick vi förbi det här fina trädet. Det syns inte riktigt på bilden, men det här var som en stor vägg av mossa på framsidan.

Och så avslutade vi med humöret på topp. Så här ser det alltid ut när min mamma är i närheten. Belle ska bara vara hos henne, så är det.

En sak ni kanske inte visste om mig. Jag har en liten brun prick i mitt högra öga. Ser ni?

Nu har jag jobbat i några timmar men checkar nu ut för att ta söndagkväll med min familj. Jag börjar med ett bad! <3 Ha en fin söndagkväll fina ni. IMORGON händer det en SÅ stor sak för mig, så jag ska somna i tid idag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Härlig dag ni verkar haft!

    Nu kommer du säkert få massvis med kommentarer om hur farligt det kan vara att du smakade på vattnet när du är gravid! 😉

    Kram

Annons