Unga Föräldrar – let’s do this! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Unga Föräldrar – let’s do this!

Hej fina ni!

Vilka roligheter vi vaknar upp till idag. Vi har nu äntligen kunnat gå ut med att vi ska vara med i Unga Föräldrar säsong 8. Så otroligt roligt med så bra och positiv respons redan! Era önskemål har ju gång på gång varit att ni vill se ÄNNU mer vardag (bortsett från mina insta-stories och bloggen) och helst rörligt. Och era ord är ju min lag. Right?  Ni ska veta hur svårt det har varit att dölja det här från er.

Vi började inspelningen redan i november om jag inte minns helt fel, så det är en lång tid ni kommer få vara en del av vårat liv där vi delar med oss av (väldigt) stora händelser (vi plussade ju i december till exempel 😉 ) men också mindre och vardagliga händelser. Och ni kommer fram för allt få se våran vardag helt ofiltrerad. Det känns läskigt men roligt på samma gång. Läskigt för att det finns så mycket att döma och för att vi verkligen öppnat upp oss, men otroligt roligt att det finns dokumenterat så att vi alltid kan gå tillbaka och kolla på det.

Nu är det ju andra gången som jag jobbat med TV och den här gången känns det bara mysigt och roligt jämfört med förra gången (då gjorde jag PH) som det mest var ångest och turbulens. Men det är nog eftersom det är ett helt annat typ av program med en lite annan målgrupp. Jag kan känna att man fick lite fel bild av mig genom PH. Då var jag en riktig festprisse och den lugna, jordnära jag försvann nog lite i alla galenskaper som hände där, även om jag fick väldigt fin respons om att jag var just jordnära när det sändes också.

Men, nu kommer ni få se en väldigt väldigt rättvis bild av mig, oss och våran vardag tillsammans, och det känns viktigt för mig på något sätt. Och jag är lika nyfiken som ni på att se vad som komma skall. Jag minns verkligen inte alls mycket att det vi har spelat in. Jag har mest koll på de stora händelserna men det mer vardagliga materialet har jag glömt bort helt och det ska bli så himla himla mysigt att se.

Hoppas ni är lika taggade som vi är <3

Så här kul tyckte Linus att synkarna var, hahaha. Stackarn som hatar att stå i centrum!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ninel

    Hade jag inte sett dig i PH hade jag inte följit dig, då jag faktiskt inte är särskilt intresserad av barn och sånt. Tycker inte att du ska skämmas over den tiden, du var så ball och hoppas du är det fortfarande 🙂

Annons