Belles badrutin – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Belles badrutin

Inlägget är i samarbete med ACO Minicare

Hej fina ni!
Idag tänkte jag lyfta en sak som jag önskar att jag hade varit mer förberedd på till bebis ankomst. Nu är det ju ett tag sedan Belle kom till oss, men redan första tiden så var Belle väldigt torr i huden. Och jag hade koll på att bebisen ska bada i vatten med babyolja och oparfymerade produkter, men att jag behövde återfukta så mycket som vi faktiskt behövt och fortfarande behöver göra, var jag kanske inte riktigt beredd på.
Vi har testat nästan det mesta rekommenderade för bebisar med torr hud på Belle skulle jag säga. Men det som går åt mest och som alltid funkar är ACO Minicare’s serie. Jag har ju samarbetat med dom innan och är så himla glad för att jag får göra det igen, då vi genuint älskar deras produkter och använder dom nästan dagligen här hemma.

Belle älskar att bada i vasken fortfarande. Och våran rutin ser ut som så här!

Jag har alltid alltid alltid ACO’s babyolja i vattnet och alltid lite på hennes kropp när hon väl sitter i badet, just för att få henne lite extra återfuktad.
Självklart oparfymerad och rik på E-vitamin.

Sen får hon bada och plaska hur länge hon vill. Och tro mig när jag säger att det kan bli lääääänge, haha. Innan hon hoppar ur badet så tvättar jag ibland hennes hår (det lilla hon har, haha) med ACO Mousse Wash. Det är en snäll rengöring som funkar på både kropp och hår. Jag gör detta sist då håret under tiden hon badar är lite oljigt!

Sen kommer hon upp och blir torkad och insmord över hela kroppen med ACO Minicare Kräm 60% (en medicinteknisk produkt så läs bipacksedeln noggrant innan användning), det är en fet kräm som håller bebisens hud återfuktad hela dagen. Jag vet precis vem hon har fått sin torra hy ifrån. Jag har nämligen precis lika torr hud själv. Det märks dock mest i ansiktet på mig och inte lika mycket på kroppen som på Belle.

Så ser Belles bad-rutin ut och till nästa bebis som är på G nu kommer jag ju redan att ha dessa produkter hemma och där med vara väl förberedd på om det kommer en lika torr liten som Belle är. Rekommenderar alla blivande föräldrar eller redan föräldrar att införskaffa sig dessa produkter. Dom är magiska!

Just nu har även Apotea 20% rabatt på ACO minicare hos Apotea, detta erbjudande gäller fram till 19 mars 2019, så långt lagret räcker. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons