En mysig dag mitt i livet – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

En mysig dag mitt i livet

Godmorgon fina ni!

Jag och Belle vaknade för en stund sedan, nu sitter vi i soffan och myser till lite morgon-TV innan vi startar dagen. Dock tror jag att det blir en mysa-hemma-dag idag. Vid 16 ska jag nämligen vara på ett event och jag vet inte om jag orkar vara iväg hela dagen innan det. Herregud vilken trött morsa jag blivit, haha!!

Igår hade vi en supermysig dag. Jag började med att bara klicka av några bilder på ungen innan vi åkte in till stan. Hur gullig?

Skor och tröja – ADIDAS / Byxor – Mini Rodini / Mössa – Kuling

Så här har Linus och Belle gjort så länge jag kan minnas. Finger mot finger <3

Sen tog vi oss in till stan för att luncha och strosa med Mimmi och Milly. SÅ god lunch.

Alltså kolla Millys söta tofsar!!

Jag var ute efter preggo-jeans. Helt galet vad stor jag blivit redan i jämförelse med vad jag var med Belle. Nu finns det inte en chans att jag kommer i mina vanliga byxor utan att ha dom helt uppknäppta med tofs och det funkar kanske för vissa, men jag får väldigt väldigt ont i magen (nästan som mensvärk?) och blir ännu mer svullen… Så nej, det går bort. På förmiddagen så går det bra, men så fort jag ätit lunch så blir jag genast större för att bara bli större och större under kvällen. Minns att det var samma sak med Belle, men inte riktigt så här stort.

Fick i alla fall med mig ett par SÅ snygga jeans med mig hem. Från HM. Jag kommer bli ledsen efter graviditeten när jag inte kommer kunna använda dom längre, haha!

Sen mös vi hemma innan både Linus kom hem och pappa kom över för att käka middag. Jag bjöd på min nya paradrätt: stekt lax med ris och min kalla teriyakisås. ÄLKSAR.

Sen blev det mys i massor innan det var dags att sova.

Så mysig dag. Nu ska jag plocka lite här hemma, köra igång en diskmaskin, kanske baka en sockerkaka? Och umgås med mini-me <3 Hoppas ni får en fin dag. Imorgon kommer det en ny uppdatering om vecka 15. Jag har så spännande saker att dela med er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Ååhhh så söt Belle är i sin mössa! 💓 Finger mot finger var min pappas och min grej när jag var liten också! Så gulligt! Vilka minnen och detta var drygt fyrtio år sen…Kram Christina

Annons