Världens godaste sås? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Världens godaste sås?

Godmorgon!

Jag har flera dagar i rad varit iväg och övningskört på körskola innan Linus åker till jobbet. Det är den enda tiden jag får till tiden eftersom jag annars har Belle. Så jag har dessa dagar gått upp strax efter 06. Hemskt om ni frågar mig, men jag har blivit så otroligt motiverad till det där jäkla körkortet nu så det är bara att göra det. Varför tog jag inte bara körkort när jag var 18 och hade all tid i världen?! Nå ja, jag är i alla fall på god väg och räknar med att ha körkortet inom kort vilket känns så jäkla skönt alltså. Jag har aldrig riktigt känt att jag har varit i så stort behov av ett körkort, men nu med baby nr 2 påväg så känner jag att det är den största prioriteringen.

Så varje morgon när jag kommer tillbaka så står Belle och vinkar till mig i fönstret. Hur gulligt?

Jag har också kommit på världens godaste sås till lax och ris. (Ja det är lax på bilden men det ser ut som kyckling, jag vet. Jag älskar riktigt ordentligt stekt lax. Jag vill absolut inte ha den så där färsk och sladdrig som den “ska” vara). Till såsen använder jag Creme fraiche, teriyakisås, citronpeppar (ganska mycket). sambal oelek och lite salt. Jag höftar lite med hur mycket av varje, så smaka av. Testa, ni kommer ÄLSKA det. Kanske att jag tycker att det är världens godaste sås till fisk till och med.

Och här om dagen så sprang jag på mina nya favoriter på vardagsrumsbordet. HUR fin är inte min nya fotogenlampa? Jag är helt kär. Jag hittade den i en lite flummig butik som ligger via Hötorget i Stockholm som heter typ Things, kanske?

Hittade föresten allt där. Krukan, blomman, lampan och elefanten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Lät som en god sås, men skulle ändå vilja uppmana dig att ta reda på vad citronpeppar egentligen består av. Eller kanske använder du en av riktigt bra kvalité och äkta vara? Inte direkt mycket citron utan kemiskt framställd citronsyra (svampar av svartmögel bland annat). Här hemma kommer citronpeppar inte över tröskeln igen. Och så trött på allt som innehåller citronsyra!

Annons