Tacksamheten – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Tacksamheten

Jag har alltid kollat på föräldrar som fått bära sina trötta sovande barn i famnen från bilen och tänkt “jag längtar tills det där är jag”. Ikväll var en sån kväll där jag fick bära min trötta sovande dotter i famnen från bilen hem till sängen. Och under hela tiden så kände jag en sån tacksamhet över livet. För att jag aldrig någonsin har mått så bra som jag gör idag, med en sovande dotter i famnen. (Visserligen så vaknade hon så fort jag skulle försöka klä av henne overallen, men det gjorde ingenting). Tacksam över att jag har en fantastisk pojkvän som sa senast idag i bilen att han aldrig någonsin i hela sitt liv har mått så bra som han gör nu. Tacksam över att jag har en frisk helt fantastisk dotter och en lillebror i magen med fina värden och ett tickande hjärta. Tacksam över familj och vänner. Tacksam över att jag har ett jobb där jag kan spendera nästan all min tid med Belle.

Ja. Det här är ju som min dagbok. Nästan. Ibland är jag arg, ibland är jag glad, ibland är jag energifylld och idag är jag tacksam. Jag vill ju dela med mig av allt till er inklusive alla känslor som jag har för dagen och jag är så tacksam över att ni är så många som skriver att ni uppskattar det. Tack för det. Det gör väldigt mycket ska ni veta.

Nu ska jag gosa ner mig i soffan för ett avsnitt av Gåsmamman innan jag går in till min älskade  familj och lägger mig.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons