Lever i min drömfrippa – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Lever i min drömfrippa

Alltså. Jag var hos världens bästa Sofie igår för att fixa håret. Ett tag innan vi åkte till Kap Verde så valde vi att ta ut löshåret och låta mitt hår vila lite. Jag tänkte ju att jag skulle bada och ville därför inte ha löshåret i. Meeeen det blev ju inte ens ett litet litet dopp. Ni som vet ni vet. MEN det var ändå ett bra val för mitt hår! Det har hunnit växa lite på egen hand och “repa sig lite” även om jag inte tycker mig märka någon skillnad på mitt hår när jag använder Hairtalk.
Jag har längtat efter den här tiden sjukt mycket och igår var jag äntligen där. Jag har aldrig någonsin varit så här nöjd med frisyren innan. Älskar älskar älskar!

FÖRE:

EFTER:

Jag lever i mitt dröm-hår tack vare Sofie och Hairtalk. Vi valde också att klippa av min slitna “lugg” som sett likadan ut så länge jag kan minnas. Det syns lite mer när jag har rakt hår, men det händer mycket mer. SÅ NÖJD.

Vi använder Hairtalk vilket är den mest skonsamma metoden för löshår. Jag har ett ganska typiskt skandinaviskt hår som inte är så tjockt och väldigt fina strån, nästan som siden (det blir liksom väldigt väldigt mjukt och utan volym). Och den bästa metoden med Hairtalk på mig tycker jag är stopptejp. Det innebär att man har en tejpslinga med hår och i stället för att sätta en till slinga på andra sidan så sätter man en stopptejp. Det innebär att det ser mycket mer naturligt ut (på mig). Jag får genast mer volym och svallet håller sig i flera dagar vilket jag älskar. Jag tycker nästan att ju längre lockarna får vara ju snyggare blir dom!

Vill ni boka tid hos Sofie (som är bäst bäst bäst) så kan ni maila henne eller skiva ett DM. Hennes instagram hittar ni HÄR och där finns all info.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.