Livets investering – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Livets investering

Inlägget i samarbete med Sängjätten

Hej fina ni! Hoppas ni har en strålande dag. Som ni vet så pratade jag för ett tag sedan om att vi hade köpt ny säng. Nu har den kommit för ett bra tag sedan och vi har sovit i den tillräckligt länge för att kunna utvärdera den och om jag ska vara helt ärlig så trodde jag inte att jag skulle känna så stor skillnad som jag faktiskt har gjort. Första tiden var jag helt till mig varje natt över hur skönt jag sovit och bäddmadrassen som ingår vill jag på riktigt typ gifta mig med. Hur jag än lägger mig så ligger jag något sjukligt skönt. Linus är precis lika nöjd som jag.
Vi har valt mellanvarianten (mellan hård och mjuk) och den är helt perfekt för oss båda. Om jag ska försöka förklara så är den liksom hård men ändå mjuk på något sätt. Helt perfekt.

Sängen är köpt som ett paket och kommer då med kontinentalsäng, bäddmadrass, ben och gavel. Visst är väl gaveln fin? Den ser väldigt puffig ut vilket jag älskar!

Vi valde också ett lite grövre tyg som skiftar lite så att det händer något i sängen. Det fanns andra beiga färger att välja på också, men dom kändes lite “platta” om ni förstår vad jag menar.

En sak som jag inte tänkte på när vi beställde sängen var sängkappa, men det är ju faktiskt väldigt svårt att hitta i rätt storlek och höjd. Men när vi stod i kassan och lade beställningen så togs det upp av personalen (GRYM SERVICE) och det var en självklarhet för oss (mig, hehe) att beställa till den. Så sängkappan sys efter din säng för optimal passform. Magiskt, visst?
Sängen vi har heter Residens.

Vi har nu en helt magisk säng som vi aldrig någonsin vill vara utan. Funderar ni på att byta säng så passa på att använd min kod Andrea10 i kassan så får ni 10% på ett helt köp hos Sängjätten, det gäller både på hemsidan och i butik. Dessutom inte bara på sängar utan även till exempel rea-varor! Ni kommer INTE ångra er, det kan jag lova. Klickar ni HÄR så kommer ni direkt till Sängjätten och HÄR för att komma till den sängen som vi har.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. andreanorrman
      andreanorrman

      Visst är den fin! Jag fyndade den på Members för ett tag sedan! Har dock helt tappat vad det är för märke på den… :O