Nallebudet – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Nallebudet

Ni vet när man blir så där gråtigt glad över att någon tänker på ens unge? Ni som vet ni vet.
När Belle var sjuk så fick hon ett nallebud. För er som inte hört talas om det innan så är det en liten nalle med snuttis som skickas med en personlig hälsning som du själv bestämmer. Belle fick sin av Sabina och Douglas. Så fint.

Nallen kommer med den lilla hälsningen som du själv bestämmer och så får du välja namn och födelsedag på nallen som sen kommer med ett litet pass i paketet. Hur gulligt är inte det? För er som vill göra någon lite extra glad så kan vi klicka HÄR för att komma till nallebudet där du kan bestämma nalle och extra detaljer till barn, vännen eller kärleken.

Här har vi Bobo <3.

Belle älskar den!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hur märkte du att du var gravid med Belle med tanke på att du tog p-piller? Och vad jag förstod det som slarvade du lite med pillren? Hur mycket då? Tycker det är så svårt att veta hur orolig man behöver va om man missar nån tablett!
    Tycker förresten mycket om din blogg och Belle är superfin verkligen!