Sommardrömmar – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Sommardrömmar

I samarbete med NOVASOL

Jag har alltid haft en dröm om att semestra runt i vårt avlånga land. Sen Belle kom så har den drömmen bara växt allt mer. I sommar har jag lovat mig själv att faktiskt få den att slå in. Sjukt passande nog så gör jag det här samarbetet med NOVASOL som jag bara älskar så mycket. Hos NOVASOL hittar man det optimala semesterboendet oavsett om man som jag, drömmer om att semestra i Sverige, men också i varmare delar av Europa. I somras hyrde vi ju hus i Frankrike vilket var helt magiskt. Det är så mycket smidigare att bo så när man har barn tycker jag.

 

Tänk att bila ner till någon fin ort i Sverige tillsammans med familjen, grilla på kvällarna, kanske också låna cyklar för att ta sig runt på ett mysigare sätt, äta en glass i solen, ta på sig en stickad kofta på kvällen och mysa in sig i sin käras famn.

God mat och mysigt sällskap är väl det bästa med semestern?
Jag har faktiskt bara semestrat i Sverige en enda gång som jag kan minnas, då var vi i Fjällbacka och där är det ju huuur mysigt och vackert som helst. Finns det någon som har semestrat i Sverige och som har tips på vart vi kan åka? Vad jag har sett från vänner och bekanta som har varit iväg så har stugor på Gotland varit väldigt uppskattat. Kommentera gärna eller skicka ett DM till mig på Instagram!

Kolla så liten den här lilla busen var i somras <3

Fördelar att hyra hus/lägenhet i stället för att bo på hotell med barn är ganska många skulle jag säga. Man slipper anpassa sig till frukost/lunch/middags-tider och kan bestämma själv. Har man en liten som vaknar supertidigt så är det liksom inga problem, utan då kan man gå upp i lugn och ro och äta frukost innan alla andra vaknar. Sen upplever jag att det blir en helt annan gemenskap när man bara är med varandra utan massor av människor runt sig hela tiden som det ofta är på hotell. Att kunna laga den mat man själv föredrar och att kunna umgås när man tillagar den, älskar jag. Jag föredrar alla dagar i veckan att bo i hyrt boende.

Nu har du chansen att vinna en weekend i en stuga vid det största äventyrsbadet i norra Europa, Tropical Islands, den 21-24/3 2019. Tropical Islands ligger cirka 6 mil utanför Berlin. Här kan du bada i tropisk värme dygnet runt i ett äventyrsbad som är lika stort som sex Globen. Svara på frågan nedan och motivera varför just du ska vinna. Tävlingen avslutas den 17/2 2019. Klicka här för att delta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons