Vabbruarinejtack! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Vabbruarinejtack!

I samarbete med Physiomer

Jag har fått äran att samarbeta med en så himla bra produkt. Har ni någonsin testat Physiomer för vuxna eller barn? Physiomer är en nässpray som innehåller naturligt havsvatten vilket innebär att den går att användas dagligen. Den bråkar nämligen inte med näsans slemhinnor på samma sätt som andra nässprayer gör. Jag vet att många använder den här produkten i förebyggande syfte och älskar det. Jag själv har innan testat att rengöra näsan med vattenkanna (för näsan så klart, haha) vid förkylning då jag har väldigt dålig erfarenhet av andra nässprayer sedan innan. Men det är mycket mer struligt än att bara använda Physiomer då den har olika munstycken till näsan som är olika funktioner på “sprutet”. Älskar att Physiomer rensar ordentligt men samtidigt är skonsam mot näsan och slemhinnan.

Belle drog ju passande nog på sig en förkylning på väg hem från Kap Verde och senaste dagarna har hon varit dunderförkyld. Det enda jag har kunnat hjälpa henne med är just näsan och att använda Physiomer Baby för att rengöra näsan ordentligt från slem/snor och jag måste säga som alla andra jag hört tala om produkten. Den är heeeelt magisk. Varför har ingen tipsat om denna innan? Innan har vi använt näsdroppar till Belle men det blir ju liksom inget sprut i det så att snoret kommer ut, som det blir med physiomer.

Har man dessutom bebis under 6 månader som bara andas genom näsan (som nästan alla bebisar gör upp till 6 mån) så kan en förkylning ställa till det vid matning oavsett om det är amning eller flaskmata. Även här är Physiomer perfekt för att få fritt flöde och kunna mata som vanligt, trots förkylningsbekymmer. Jag önskar verkligen att jag hade haft denna när B var mindre och till nästa unge kommer jag se till att ha en redo direkt.

HÄR kommer ni till Physiomer Baby

Mina 3 bästa tips vid förkylning:

 1. Physiomer – Underlättar för både bebis och förälder sååå mycket. Bästa produkten mot snorig näsa som jag någonsin testat.
 2. Bada/Duscha – Det brukar vara skönt oavsett om barnet föredrar att bada eller duscha. Det brukar också lätta upp lite i bihålor eftersom vattnet är varmt.
 3. Vila – Ja det säger väl kanske sig självt. Men att varva ner och bara ta det lugnt hemma kan vara a och o vid förkylning. Jag har försökt hålla mig helt hemma men för någon dag sedan var jag tvungen att gå och handla och packade då ner Belle ordentligt i vagnen med varm åkpåse och mössa. Hon somnade direkt och sov sedan hela natten.
  Men hur gulligt är det att Belle vet hur man använder den? Satte den i näsan direkt när jag gav den till henne. Gullunge!

Produkterna finns för både vuxna och barn och alla vi här hemma använder dom.

Physiomer är en serie medicintekniska produkter. Läs bruksanvisningen noga innan användning av produkterna. Perrigo Sverige AB, tel 08-59 00 29 00

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Myh

  Alltså den är ju toppen, men min son hatar den haha! Han blir galen så fort man försöker använda den, så den är inte så frekvent använd hos oss tyvärr.

  1. Anneli

   Min gillade den inte heller i början, men när vi började hålla honom liggande framåtlutad i famnen så blev det helt plötsligt ok. Tror det beror på att det då inte rann ner i halsen genom näsan. Ni kanske redan håller så, men om inte prova om det gör skillnad!

  1. Anneli

   Min gillade den inte heller i början, men när vi började hålla honom liggande framåtlutad i famnen så blev det helt plötsligt ok. Tror det beror på att det då inte rann ner i halsen genom näsan. Ni kanske redan håller så, men om inte prova om det gör skillnad!

Annons