Mitt bästa semestertips! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Mitt bästa semestertips!

I annonssamarbete med NOVASOL

Minns ni i somras när vi var på vår första (och Belles första resa ever) tillsammans? Vi var i Frankrike, Villefranche-sur-mer närmre sagt. Ni var så himla många som ville veta mer om hur vi bodde när vi var där och hur det var att hyra hus. För vi valde att hyra ett hus i stället för att bo på hotell. Jag har bott i hyrt hus på flera utlandssemestrar (bland annat i USA också), och jag har bara positiva erfarenheter från det. Här kommer mina topp-tips för varför jag tycker att hyra hus är mycket bättre än hotell:

 • · Tider
  Man behöver inte anpassa sig efter frukostens öppettider. Vill du ta sovmorgon halva dagen så är det inga problem, då går du bara till köket och fixar det du vill ha. Så smidigt. Det vad för oss guld värt att när som helst kunna ordna ett litet mellanmål till Belle, när som helst.


Mellis till en matglad liten.

 • · Maten
  Och när vi nu är inne på mat så tycker jag att det är gult värt att kunna tillaga det man är sugen på. Många kan nog känna igen sig i höga förhoppningar på en fin hotellfrukost men som i själva verket är tråkig och hela buffén består av samma färg förutom frukten… Så, att kunna tillaga en god omelett, yoghurt och frukt när jag vill, är så värt. Eller att gå upp lite innan alla andra i sällskapet vaknar och fixa frukosten som en överraskning kanske? Vi hjälptes åt med alla måltider så att ingen gjorde allt (även om pappa kanske lagade lite mer mat än alla andra, haha). Dom som inte lagade mat fick i stället plocka in i disken (vilket ju går jättesnabbt om man är fler). Eller kanske har man yngre barn som är kräsna med maten och bara äter pannkakor, ja, då är det helt perfekt att hyra hus!

  Våran favorit-frulle från semestern. Färskt bröd med gott pålägg, frukt, omelett, yoghurt och en liten crossiant till efterrätt!
 • Umgänge
  Jag tycker att man umgås på ett mycket mer trevligt och mysigt sätt när man hjälps åt. Att man tillsammans fixar käket. Kanske grillar utomhus? HÖG mysfaktor på det! En kväll lagade vi hemmagjord pizza i en vedugn som vi hade på bakgården av huset.

  Alltså hur fint är det inte i Villefranche-sur-mer?
 • Dela upp
  Sen är det så klart viktigt att inte behöva sitta ihop med sitt sällskap – om man nu inte vill det. Att man kan gå en promenad in till stan en kväll för lite ensamtid. Eller kanske ta en dagstrip någonstans för att se mer av staden ni befinner er i.

I sommar är jag väldigt sugen på att resa utomlands igen, kanske inte så långt, men värmen vill jag gärna åt..! Kanske Grekland? Vi kommer definitivt att hyra hus igen då. Har ni hyrt hus utomlands någon gång? Vad tycker ni om det? Fördelar/nackdelar?

Skulle ni vilja hyra hyra hus eller stuga, vart ni än ska, så finns NOVASOL. Ett tryggt sätt att hyra boende på när man ska resa bort. Dom har dessutom besökt alla sina boenden manuellt, vilket känns viktigt och tryggt för mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons