Bättre dag idag – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Bättre dag idag

Hej fina ni!

Idag har vi haft en bättre dag även om vädret inte varit det bästa. Jag har fått en del kommentarer om “stackars prinsessan som har råd att åka på semester och hela livet går i krasch” och att jag ska klaga på riktiga problem om jag nu måste klaga. Och helt ärligt. Menar ni allvar? Jag har lagt mer massa pengar på en resa som jag överraskade Linus med på julafton. Jag läste SJÄLVKLART på om hotellet och om stället i sig och fick en bra magkänsla av både andras recensioner och TUI’s informaion. Därför bokade jag. Enligt TUI så skulle det vara solgaranti nästan hela tiden och det enda som varnades för var som tidigare nämnt att en kofta kan behövas. SJÄLVKLART är det okej att vara besviken när man kommer hit och maten inte smakar någonting, poolen iskall, omöjligt att få ut pengar om man har mastercard, det blåser så mycket att vi inte kan vara utomhus utan att frysa i sommarkläderna vi tagit med oss (enkligt rekommendationer). Så jag tänker vara besviken och dela med mig av det på MIN blogg där JAG bestämmer om vad JAG vill skriva. PUNKT.

Igår eftermiddag gick vi ned till stranden för att kolla på solnedgången och få lite sand mellan tårna. Dock stannade vi bara en liten stund då Belle började frysa av blåsten efter en kortis. Idag pratade vi med en lokalbo som jobbar på hotellet som berättade att man kan se sköldpaddsbebisar som tar sig till havet senare inatt (typ 22-23) och det vill jag verkligen se, så vi tänker att vi tar oss dit ikväll efter middagen. Det hade ju varit magiskt att få se det!

Vi har idag även varit i stan och lyckats ta ut pengar, efter försök på 3 olika banker så lyckades vi äntligen. Så nu har jag kunnat köpa mina rakhyvlar!!! …Och vi kan betala av middagen som vi kritade på hotellet här om dagen, haha!
Nu ska vi iväg till middagen och ni kan väl hålla tummarna för oss ikväll och hoppas att vi får se några sköldpaddor?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cherie

  Hahahaaaaa folk är så avundsjuka…och jaa ni ska berätta er upplevelse…en av sakerna kunde man kanske ha överseende med..MEN inte kall pool dåligt matutbud betalkort som inte funkar…blåst om det är 40 gr ok men inte så man fryser…på solsemester
  Prinsessan ska inte bemöda sig om folk som är avundsjuka gillar att trycka ner andra! Skit på dom! Ni är bäst det vet du och jag hade också varit missnöjd med alla punkter som ni taget upp!! Punkt!
  KRAM

 2. Cherie

  Hahahaaaaa folk är så avundsjuka…och jaa ni ska berätta er upplevelse…en av sakerna kunde man kanske ha överseende med..MEN inte kall pool dåligt matutbud betalkort som inte funkar…blåst om det är 40 gr ok men inte så man fryser…på solsemester
  Prinsessan ska inte bemöda sig om folk som är avundsjuka gillar att trycka ner andra! Skit på dom! Ni är bäst det vet du och jag hade också varit missnöjd med alla punkter som ni taget upp!! Punkt!
  KRAM

 3. Madeleine

  Hej!
  Vill bara varna för de vilda hundarna som springer runt på ön, jag var där i våras (känner igen bilderna) och blev näst intill attackerad av en hund. Fruktansvärt skrämmande beteende av hunden och jag tackar gud för att den inte bet mig med tanke på hur sliten och sjuk hunden såg ut. Ville bara varna så att inte Belle springer iväg och någon hund gör henne illa. Efter ”attacken” var jag väldigt skärrad och rent utsagt livrädd för att vistas runt hundarna som springer runt där. :/ hoppas ni får det bra ändå trots alla händelser! Kram

 4. Alice

  alltså fyfan för alla som kommenterar att du inte får klaga osv haha jag hade varit så sjukt besviken, vem hade inte? BRA att du står på dig och inte får dåligt samvete bara för någon ska komma och leka fröken typ..? hoppas ni får bra sista dagar<3

 5. Camilla

  Jag lider med er 😩 har varit på Sal och hade toppenväder dagtid men koftan behövdes på kvällen. Vi åt oftast middag på en restaurang nere vid havet. Ser ut som en stor stenvilla och ligger där stranden tar slut inne i byn (alltså inte åt Riu Karamboa-hållet). Supergod mat! Det ligger ett hotell där också och så är det som en stenpir eller liknande där. Hoppas de sista dagarna blir bättre!

 6. Amra

  Jag tycker det är självklart att man kan vara besviken. Det var jag också en del av vår andra resa dit( då till Boavista) det blåste betydligt mer än vi var på Sal under typ samma årsperiod.. men så vände det och Sen blev vi fast på ön pga sandstorm. Och det blåste inte på flera dagar. Absolut ingenting, nästan läskigt stilla. Jag var gravid och ville bara hem. Men sen ångrade jag mig över att jag gnällde 😅 men man är ju bara människa. Man har förväntningar på sin semester!
  Vädergaranti finns det aldrig..det har jag lärt mig som reser mycket. Man får försöka göra det bästa utav det. Kanske boka hotell med inomhuspool.. om man reser med barn 🙂 Det är frustrerande såklart!
  Inget med att var prinsessa över 😅😅

 7. S

  Alltså människor…. 🤦🏽‍♀️ Blir så trött! Klart man får klaga herregud..
  Får några år aen var jag på gran canaria med min son och familj och jag trodde det skulle vara varmt så hade inte hwller så mkt kläder med till oss.. det var en vind som kom och dom hade typ aldrig haft der kallare .. vi fick sand i ögonen hela riden, poolen var heller inte uppvärmd men min son på 2 ville bada ändå, dag 3 hade han fwber och förkyld … 🙄 Äh klaga hur mkt du vill! Framförallt ta inte åt dig av bittra människor! Håller tummarna att ni får se sköldpaddorna ✊🏽

Annons