Mina favoriter! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Mina favoriter!

I samarbete med Ellos.

Hej fina ni! Hoppas att ni har en superfin dag. Jag mår bra! Vi är ju i värmen nu sedan några dagar tillbaka och wow vad man saknar det. Det så att man kommer på det när man liksom kommer hit. Och säkerligen kommer jag sakna det ännu mer när vi kommer hem till slaskiga Sverige igen.

Jag har ett superhärligt samarbete med Ellos där jag kikat igenom Ellos collections produkter och valt ut mina favoriter. Älskar Ellos eftersom dom har allt, (dam, man, barn och hem). Jättesmidigt att kunna shoppa till alla familjemedlemmar på samma hemsida i stället för att flänga runt på olika.

Här ser ni i alla fall mina favoriter!

Made with PhotoCollage.com

HÄR  är länken!

Först och främst en beige stickad tröja, Tidslöst (som fler av plaggen jag valt ut, hehe) och väldigt snyggt till allt. Söker ni på “Bonnie” via länken så ska ni hitta den.

Vinrött, så snyggt! Älskar färgen och älskar mönstret. Stickat med mönster har varit hösten och vinterns favorit, visst? Söker ni på “Bettylou” via länken så hittar ni den.

Hoodies kan man väl aldrig få för mycket av? Denna även med en knytning i midjan vilket gör den lite mer kul. Funkar alltid! Söker ni på “Phoebe” via länken så hittar ni den.

Leo, älskade Leo. Det har kommit tillbaka starkare än någonsin och syns ju överallt! Denna blusen är med en lite roligare färg en standard beige/brun eller grått som det annars ofta är. Kul att både klä upp och klä ned. Söker ni på “Rita” via länken så hittar ni den.

Och sist och absolut min favorit hittar vi en perfekt omlott-tröja. Även den stickad. Perfekt för både hemmamys eller lunch på stan. Snyggt till jeans tänker jag! Söker ni på “Cardigan wrap” via länken så hittar ni den.

Klicka HÄR för att komma till Ellos nyheter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Tråkigt att höra att ni inte är nöjda. Var först inne på kap verde men googla mycket innan vi bestämde oss, och såg att många klagade på att det var blåsigt. Googlade också efter saker att göra och efter lite grön natur men verkade inte finnas så mycket av det. Är väldigt glad nu att vi valde att inte åka dit utan bestämde oss att åka till Goa istället 🙂

Annons