Mama on the run – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Mama on the run

I samarbete med Knorr

Hej fina ni! Hoppas ni har en magisk dag.
Idag tänkte jag prata om ett magiskt mellanmål som är perfekt när man är på språng. Ni har ju säkert koll på att jag och Belle är iväg ganska mycket om dagarna. Ibland är det svårt att få tiden att gå ihop med allt som ska göras, oavsett om man är på språng eller inte. Därför tänkte jag lyfta Knorr Veggie snack. Det är ett matigare varmt mellanmål som är perfekt att ta med sig. Det enda du behöver till är hett vatten och sked/gaffel. Hett vatten är superenkelt att ta med i en termos, eller så har du redan hett vatten med dig om du ger ditt barn pulverersättning?

Mellanmålet är perfekt att äta direkt ur burken och mättar bra. Jag gillar den lite extra för att alla smaker är vegetariska. Efter alla mål jag äter utan kött, så känns min kropp så mycket bättre. Så för min del är det win, win!
Målet tar endast 5 minuter att tillaga (hälla i det varma vattnet i burken och röra om) och ni hittar produkten bland antingen nudlar/pasta eller soppa.

Sist jag använde mig av Knorr veggie snack var här om dagen när jag och Belle var ute och lekte med den lilla snö som fanns, haha. Jag har testat alla smaker och min favorit är couscous!

Målen finns i 3 olika smaker som ni ser här. Meditirranean couscous, Indian Lentil och Oriental Bulgur.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Kan du snälla dela med dig hur du redigerar! Blir så fint och ja skulle vilja ha något liknande i en bok jag ska skicka på min son till hans farföräldrar i Kanada ❤️

Annons