Jag tappar hår..! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Jag tappar hår..!

Halloooj! Jag är så GLAD över att jag och Sofie tog valet att tona och klippa av mitt hår! Ni vet ju att jag haft hairtalk ett bra tag nu och är SÅ nöjd med det. Vi använder en metod där vi sätter en slinga med hår och en stopp-tejp på andra sidan så att det blir mindre hår men mer utspritt vilket passar mitt typiska skandinaviska hår superbra. Rekommenderar verkligen!
Men sist så valde jag att klippa av det lite och bara sätta in så att det blev en förtjockning (innan har jag haft förlängning). Det känns helt rätt nu inför resan till Kap Verde när jag inte kommer orka dona med håret en massa för att få det snyggt. Så nu är det mina längder men men hairtalk för att fylla ut. För herregud vad jag har tappat hår… Sofie frågade mig för flera månader sedan om jag hade tappat något hår efter Belle och nej tänkte jag. SÅ fel man kan ha. Nu har det växt ut rätt långt och det ser ut som om jag har en extralugg under hela håret. Nu är det nästan 4-5cm långt så nu kan jag liksom gömma det under det andra håret. Men det är SÅ mycket. Har ni tappat mycket hår efter era barn? Jag trodde att det var på grund av amning, men jag ammade ju Belle i knappt 2-3 veckor, så tvekar på att det är det? Finns det någonting man kan göra för att undvika det?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Felice

  Jag tappade sjukt mycket hår av hairtalk. Typ hälften. Fick panik när jag tog ut de inför en solresa i höst. Trots att jag skött det noggrant så är det super slitet och har blivit så tunt. Kan inte ha det i toft för jag ser ut att ha en tunn råttsvans bara xD

  1. andreanorrman
   andreanorrman

   Åh nej vad tråkigt. Jag tycker att hairtalk bara gör mitt hår gott faktiskt. Sjukt hur det kan vara så olika.. KRAM!

 2. Anja

  Jag ammade inte heller och jag har tappat massor hår + att det har gått av i nacken så det inte går att ha håret uppsatt.

 3. Viktoria

  Och ja! Har tappat sjukt mkt med båda barnen, har fått höra att det beror på hormoner, och att man tappar typ inget hår under graviditeten, vilket ”tas igen” efter barnet är fött.

Annons