Dags att flytta? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Dags att flytta?

Godmorgon! Helt sjukt att Belle sovit till 11.00 på minuten, 3 dagar i rad nu. Idag gick jag dock upp tidigare för att vara barnvakt åt Dogge medan Sabina ska fixa sina fransar. För några dagar sedan hjälpte dom oss med Belle när vi var iväg på föreställning med mamma och company. Så idag tar vi Dogge och det ska bli så mysigt. Linus börjar lite senare än vanligt och kan vara med en stund, sen åker han och jag är själv med de små liven. Då får jag ännu en gång känna på hur det är att vara tvåbarnsmamma.

Igår så hade vi en mäklare här hemma som värderade vår lägenhet. Vi pratade också om våra visioner och vad vi är ute efter för objekt efter det vi har idag. Och tanken för oss är inte att vi i panik måste flytta. Men vi känner att det börjar bli dags för Belle att få ett eget rum och förhoppningsvis till eventuellt syskon i framtiden. Så, alternativen är att antingen sälja och köpa nytt, men det är om vi hittar rätt köpare. Alternativ två är att bo kvar och slå upp en vägg mellan vårat sovrum och mat”salen” så att lägenheten blir till en trea i stället. Så för oss spelar det idag inte så stor roll även om jag absolut helst skulle vilja köpa ett nytt objekt nu när marknaden fortfarande står lågt, vilket skulle göra att marginalen när det förhoppningsvis går upp igen, blir mycket större. Men vi får se. Vi har ingen brådska och skulle behöva spara lite pengar innan eventuellt nytt köp.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons