13/12-2018 – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

13/12-2018

En ny tradition är satt.

Jag och mamma har i sååå många år pratat om att gå på luciakonsert. Varje år har det pratats om det men aldrig blivit av. Ni vet hur det är. Man pratar om hur mysigt det skulle vara och att man absolut ska göra det. Men så bara rinner det iväg och tiden går och så blev det inget.

Men i år blev det!! Vi möttes upp i stan och käkade snabbt. Väldigt snabbt blev det faktiskt. Vi möttes upp 19.20 och 20.00 började konserten, så vi smet in på NK och beställde varsinn rätt som vi hann äta upp och bli klara med 7 minuter innan det började. Konserten höll hus i den röda kyrkan nära intill Kungsträdgården. St Jacobs kyrka. Kan den ha hetat så?

Och alltså. Det var MAGISKT!

Vi satt med en stor pelare framför oss så vi såg typ halva tåget, men det gjorde verkligen ingenting för under konserten så gick hela kören ut och ställde sig i gångarna och sjöng. Detta hände flera gånger och det var så så bra. Det hände någonting och alla såg precis lika bra vart man än satt. Jag minns att vi hade en tjej precis snett bakom oss (i kören) som sjöng som en gudinna. Hennes röst var så stark och fruktansvärt bra.
Sen behövde man inte se så mycket eftersom det var sången som vi var där för att höra.

Nöjda nöjda nöjda, gick vi därifrån. Vi kunde nästan inte sluta prata om hur bra det var, Så bra var det!
Så ni som pratat om att gå på luciakonsert. Boka nästa år och gå, det kommer vi göra varje år nu. Det är så värt det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.