När man bara inte orkar – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

När man bara inte orkar

Alltså nej. Jag har varit för dålig på att uppdatera här. Men vet ni? Jag har typ behövt det.

Jag har haft sådan bloggtorka så att jag inte ens kunnat hitta på något inlägg. Jag har varje dag tänkt “det här kan jag blogga om”. Men så sitter jag där och känner bara att jag inte får fram något som jag vill, förstår ni hur jag menar då? Jag har liksom ingen lust att sitta och skriva om nonsens heller, för det är då det bara blir blajigt. Så nej, jag skippade det.
Och så har jag prioriterat sömn, eller umgås med familj, eller att spela plump. Ja ni fattar. Jag har haft så mycket den senaste tiden fast ändå inte. Jag har varit trött och slö. Just nu så känner jag mig helt ok men har varit dunderförkyld i flera dagar. Belle har också varit dålig så vår tid har liksom gått åt att bara vara. Och tiden har gått men nu känner jag mig på banan igen och känner att jag kan leverera det jag vill. Idag i alla fall, haha. Nej men jag tror bara jag behövde lite tid.

Det har även hänt SÅ mycket på väldigt kort tid och tyvärr så är det ett projekt som pågår som jag inte får berätta om (än). Men som jag är helt 100 på att ni kommer älska. Eller några av er i alla fall. Kan ni gissa vad det är?

Bellebus har haft sitt första möte med snön. Hon älskare! När jag klär på henne alla lager på lager så sitter hon bara i hamnen helt uppgiven och slö i kroppen för att hon liksom inte orkar kämpa emot, hahaha. Hon som annars gärna försöker sig på en strid innan kläderna ska på.

På förmiddagen var vi ute och åkte rutschkana i snön, vi har nämligen hittat en jätteliten söt som passar Belle perfekt i storleken. Det är bara en liten nyckelpiga och kanan är inte mer än en meter skulle jag  gissa. Belle älskar den och åker gärna om och om och om igen, typ hela dagen om hon får välja. När jag sen bestämmer att vi ska gå vidare för att handla eller hem igen så lägger hon sig ner raklång på ryggen i snön och pressar fram krokodiltårar i hopp om att få stanna en timme till. Riktig liten dramadrottning vi fått här hemma ska ni veta! En underbar <3

Till kvällen så gick vi ut en stund till och lekte. Då var det gungan som gällde och den var ännu lite bättre, där kom hon på att hon kunde skyffla en hög med snö framför sig och bara böja huvudet ner för att äta. Även från denna aktivitet provade hon att protestera raklång på marken med krokodilisar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.