Semester i december – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Semester i december

Hej fina ni!

Jag har haft lite “semester” och checkade ut här för helgen. Jag har haft fullt upp heeela helgen! I fredags morgon ringde klockan på 06.00 och jag fick i order av Linus att sova på soffan. Eftersom mitt alarm skulle ringa så tidigt så ville han inte att Belle skulle vakna (vilket jag kan förstå, haha), så jag vaknade i alla fall på soffan vääldigt trött. Jag är fortfarande så himla ovan att ställa klockan eftersom jag typ aldrig gör det. 

Jag sov i alla fall bra!
När jag fixat mig så åkte jag iväg och mötte en del av Loppi-gänget som höll i en “know-how-frukost”  för flera olika företag, och jag var där för att gästa och prata om influencer marketing. Jag delade med mig av tips, tankar och råd kring marknadsföring och trender utifrån en influencers perspektiv.
Det gick jättebra och jag älskar att prata inför folk om sådant som jag har koll på. Jag kan ju den här branschen ganska så jättebra nu, så det var faktiskt sjukt roligt. Och även om det inte var så länge så var det ändå väldigt lärorikt och jag försöker ta alla tillfällen jag kan att träffa företag, prata om det jag kan och att bara göra någonting annat än att bara uppdatera mina kanaler.

Efter det så gick dagen fort. Jag mötte upp Linus med Belle i slussen och åkte sen hem och städade, packade för att sen åka till Motala över helgen.  

Vi har bland annat hängt med Belles kusin Signe, helt underbara bägge två. Det är nästan precis 6 månader mellan dem och Signe skrattade sååå åt Belle när hon busade runt. Det ska bli så roligt när båda är lite äldre så det inte blir så stor skillnad i ålder på dem! Guld att ha kusiner i nästan samma ålder!

Belle fick duscha med pappa. Hon äääälskar att både bada och duscha!

Hon väntade på morgongröten i farmors fönster med lilla Eskil.

På söndagen så for vi omkring till 4 olika stopp för att hälsa på innan vi åter åkte hemåt till Stockholm. Även om vi säger att vi åker dit på semester så är det som om det är mer semester att vara hemma. Just för att vi åker omkring så mycket. Vi vill ju så klart hinna med att träffa alla så vi har ingenting emot det, men det blir mycket farande! Fram för allt för busan. Idag har hon sovit nästan hela dagen, snuttan.

Nu är vi i alla fall hemma igen och redo för en ny vecka! 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. andreanorrman
      andreanorrman

      Appen jag använder heter VSCO, olika filter! 🙂 Jag drar nästan alltid upp ljusstyrkan, skärpa och färg.