Good vibes only! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Good vibes only!

Godmorgon fina ni!

Nu är det slut på negativiteten här inne. Jag har varken ork eller lust till att lägga energi på människor som endast är ute efter att vara bitter på andra. Jag blev less på situationen eftersom jag VET att det inte är plagiat/stulet/kopierat, utan att vi har samma rättigheter som vem som helst annan till det där mönstret. Men när jag väl kommer med fakta på hur det ligger till så finns det personer som fortsätter. Så. jävla. onödigt. Så, det kommer bara att passera mig! Nu har jag klargjort nog om saken och om man är (förlåt) trög nog att inte fatta så är det inte mitt problem! 🙂 (Sagt ödmjukt).

Igår var jag på ett fantastiskt event tillsammans med några från Loppi-gänget. Det var Castello och Paula som bjöd in till en härlig eftermiddag med lärdom kring hur man kombinerar ost och dryck bäst, och så fick vi smaka på flera olika kombinationer av ostar och dryck till. Allt var alkoholfritt och suuupergott.

Ja men ni ser ju. Mums!

Jag lyckades natta Belle bara 10 minuter efter att vi hade börjat vilket var perfekt eftersom jag slapp stressa runt med henne. Inte för att hon är jobbig, för det är hon nästan aldrig i sådana tillställningar, men för att det blir mycket att stå i. Hon ska helst leka tittut i gardinerna, gå in i rummen som personalen går in i, ja, hon är väldigt nyfiken och väldigt aktiv, så jag behöver liksom ha stenkoll hela tiden!

Lokalen som vi var i på Urban Deli var helt fantastisk. Jag blev helt kär verkligen! Som ni ser på bilden nedan så är det som ett större rum med ett stort uppdukat bord i mitten och längst väggen ett stort kök. Vid köket så fanns även två köks-ö’ar (haha hur säger man??), så det var en perfekt lokal för mingel och passar både lite mindre och större sällskap. Skulle jag ha ett event eller en fest av något slag så skulle jag absolut valt denna lokalen!

Sen gick vi rakt över gatan (20 meter) till mammas kontor och hälsade på henne en stund. Belle älskar sin mormor <3

Efter det så gick vi och plockade upp Linus på jobbet för att sedan åka i samlad trupp hem! Vi käkade hamburgare och så var pappa över och spelade plump. Jag förlorade… igen… Det börjar tyvärr bli en vana nu.. Jag vann de 4 första omgångarna och nu har jag förlorat typ 6 omgångar i rad…. MIndre kul!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ny bloggare

    har verkligen ingen aning om vad du syftar på då det är fösta gången jag tittar in här men trist att du fått läsa skit. Jag är här nu och jag är en höjdare på att sprida gläjde 😀 Kram