Klargör lite här nu…igen! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Klargör lite här nu…igen!

Okej hörrni. Stopp!
“Hur kan man säga att man designat ett skal när man i själva verket bara har valt ut ett print för att sedan sätta sitt namn på?!”.

VÄLDIGT många upprörda över detta. Och jag förstår er frustration, typ. Jag håller med om att det är ett kasst ord att använda i sammanhanget. Jag har bytt ut “designat” mot “valt ut mönster” i inlägget det gäller för att slippa mer konstateranden kring detta. Men surprise, så är det så här det funkar för de flesta som “designar” mobilskal för andra företag också. Det finns ju många influencers som har gjort skal för olika företag och det är från PRECIS samma hemsida som jag valt mönster ifrån. Så ni har helt rätt i att det är ett dåligt ord, då skulle man kanske byta ut det på alla liknande kampanjer som kommande influencers gör också, men hörrni, chilla lite… Det ÄR ingen kopia, det är ett mönster taget från en hemsida som alla som har mönstret har köpt SAMMA rättigheter till. Sen kan man tycka vad man vill om den lösningen, men det är så det ligger till. Och det är liksom ingen katastrof som hänt och era hårda ord? Wow…

Godnatt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fredrika

    Jag blir så trött! Istället för att vara glada och tycka att det var superfina skal, som de är så måste en del komma med kommentarer som förstör hela glädjen. Om man ändå inte tycker om dem behöver man faktiskt inte lägga energi på och kommentera dem! Det är bara att låta Andrea vara ifred. Det gäller självklart inte bara denna incident och Andrea utan alla som delar med sig av sitt liv. Visa lite respekt och tänk på hur ni uttrycker er!
    Jag tycker inte att du ska behöva ändra ditt uttryck utan håll kvar vid designat Andrea. Det är precis så man gör idag! De var superfina och du gör ett fantastiskt bra jobb med Belle! Så roligt och följa er resa. Ta inte åt dig av de kommentarer som är negativa. Bli stärkt av att din dotter mår bra och blir glad av att vara nära dig och all den positiva respons du får! Det är allt som räknas! Bra jobbat!

  2. Linda

    Jag förstår verkligen inte att folk orkar bli upprörda över något sånt! Kan vi inte bara använda vår energi till något bra, sluta och leta fel hos andra och vara lite mer harmoniska? Blir så trött! Kram på dig!