Hur ligger det egentligen till? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Hur ligger det egentligen till?

Det verkar ju ha blivit ett himla ståhej angående mina skal. Så nu tänkte jag klargöra hur det ligger till!

Det dumpar ner en förfrågan i min inkorg på mailen angående ett designsamarbete där jag får välja mönster på två stycken mobilskal som sedan trycks med både företagets och mitt namn på. Det var en schysst deal ekonomiskt för min del också så jag blir självklart väldigt glad över att bara få förfrågan och tackar ja. Det har alltid varit en milstolpe i min karriär att få vara med i processen och skapa någonting som jag gillar och som jag även tror att ni (mina följare) gillar och som jag sedan marknadsför eftersom jag vill att försäljningen ska gå så bra som möjligt.

Jag fick ett antal  olika mönster att välja emellan och det slutade med de två som jag valde. Jag älskar båda skalen och hade inte kollat igenom alla tusentals mobilskal hos andra företag. Jag kikade runt lite och eftersom att jag visste att jag var ute efter den lite marmorerade stilen så fick det bli dom som jag nu valde. Den här hemsidan som jag valde ifrån används av de flesta av de företag som säljer mobilskal och alla företag har köpt samma rättigheter till alla mönster. Så ingenting är “stulet”, inget “plagiat”. Sen valde jag de två mönster som föll mig bäst i smaken och det blev de två. Det är liksom inte värre än så även om det verkar som om många av er vill att det ska vara det.

Jag förstår att man kan reagera på det om man inte vet hur det ligger till. Det är några som har skrivit och frågat angående detta och då svarar jag mer än gärna och förklarar. Och sen är det ju inte svårare än att man köper de mobilskalen man själv tycker är snygga. Eller så enkelt är det för mig i alla fall!

Och avslutningsvis trots lite motvind så är jag ändå stolt över att jag har mitt namn på dom här skalen, för jag älskar dom.
Imorgon 19.00 går dom live!! Vill man knipa ett eller båda så bör man vara snabb, det kan vara så att det kanske tar slut ganska snabbt! KRAM

Idag så fotade vi skalen inför lanseringen imorgon. Det blev superfina bilder som ni ska få se imorgon!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. I

  Men du påstod ju att du designat skalen? Så du har alltså bara fått välja ut två skal 🤔 Det är såhär Dennis arbetar och om jag inte minns fel har han väl kallat kläder han inte designat för deras egna design. Så du har nog blivit lite lurad.

 2. Anna

  Det jag tror folk reagerar över är när du säger att du har “designat” (designa = skapa ett utseende; skapa en funktionell och estetiskt tilltalande produkt), men du har ju egentligen bara valt en befintlig design på skal som du satt ditt namn på? 🙂

 3. Marre

  Kan du inte då hålla med om att det är lite missvisande att du kallar dem egendesignade i det förra inlägget? Förstår absolut varför du gjorde samarbetet, men just det ordvalet känns ju inte helt hundra om processen gick till som du beskrev nu.

 4. Mäl

  Blir ju dock lite fel att säga att du designat dom, när du helt enkelt fått välja bland redan färdiga mönster..

 5. Rebecka

  Fast då om du får välja mellan x antal färdig mönster så är det inte att designa. Förstår att detta är himla roligt för dig men framställ det inte som något det inte är

 6. Frida

  Det jag reagerar på är att du säger att du har ”designat” dessa skal när du i själv verket bara har valt ut två stycken du gillar. Det är inte att designa. Det är som att jag skulle välja ut en klänning i affären och sedan hävda att jag har sytt den? Kan man inre bara se det för vad det är? Du har valt något som du gillar.