Personlig fotokalender – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Personlig fotokalender

I samarbete med önskefoto

Hej fina ni. Hoppas ni har haft en fin dag!
Idag ska jag ännu en gång ge er ett fantastiskt julklappstips. Jag är en av dem som har svårt att få kreativiteten att flöda när det kommer till julklappar. Det blir ofta säkra kort som alltid funkar, men som inte är alls speciellt kul. Här kommer dock ett fantastiskt julklappstips som jag hade blivit sååå glad för om jag fick en sådan i julklapp. Det är nämligen en fotokalender från Önskefoto. Jag har själv fått designa en med mina egna bilder och valt layout, färg och form. Tänk vad glad man kan göra någon med den här presenten!
När jag satt och pysslade ihop den här via önskefotos webb så var jag bara tvungen att välja en lite roligare bild. Det fick bli den här:

Det här är alltså en bild från i Juli när vi var i Frankrike och bodde i ett eget hus med världens utsikt. Dagen då vi skulle åka hem så hade vi precis duschat och gjort oss iordning för att börja åka hem till Sverige igen, då ställde sig Linus helt naken fram för poolkanten och njöt några minuter, haha. Jag passade på att snabbt knäppa en bild och nu kände jag min tvungen att välja den bilden för juli månad!

Jag valde att matcha färg och bild med varje månad. Så alla bilder som är tagna är från det här året och det känns kul att det är från respektive månad också!

Älskar verkligen den här typen av klappar som blir väldigt personliga och som visar att man ansträngt sig även om både Önskefotos app och webb är superenkla att förstå sig på och att använda, så blir det en superfin julklapp med extra mycket omtanke.

Anger ni ANDREA50 så får ni en sjukt bra rabatt på hela 50% (!!) på alla fotokalendrar.. Koden gäller till den 10e december, så passa på innan den går ut! Klicka HÄR för att beställa ditt exemplar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons