Mysigaste eventet jag varit på – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Mysigaste eventet jag varit på

Vilken härlig dag vi hade igår! Hela dagen var det grymt fint väder vilket gör så mycket nu när det är mörkt största delen av dygnet. Blir så lycklig när jag ser solen lysa! Jag och Belle hade bestämt träff med Ellinor och lille Aron och vi blev medbjudna till ett event med Ren Logik. Älskar ju deras produkter och har samarbetat med dem innan, så jag var väldigt glad över att få hänga på!

Den här damen sov hela bussresan in vilket var perfekt eftersom hon var uppvilad och redo att leka med de andra barnen när vi kom fram.

Glada morsan!

Och alltså se så mysigt de hade fixat det! Eventet var perfekt stort och ni vet garanterat vilka alla andra var också. Det var Jag, Ellinor, Olivia, Gabriella, Amanda, Lovisa. Alla med barn och dem som hade rest lite längre hade med sig hela familjen. JÄTTEmysigt och så bra ordnat av Ren Logik.

Vi fick pyssla ihop var sinn korg med Ren Logiks fantastiska produkter (Allt finns att köpa på apoteket om ni är sugna på ett miljövänligt val i kombination med design!) och massa andra tillbehör. Så himla rolig aktivitet att ha med på ett event. Det här är nog ett av de mysigaste eventen jag varit på. Alla fick liksom lära känna alla! TACK för en magisk förmiddag.

Efter eventet så tog jag och Ellinor och våra bebisar en promenad till söder där de blev upphämtade och jag och Belle hälsade på Linus på jobbet en stund för att sen möta upp mamma och gå på lillebrors skol-jul-basar. Vi hetsade oss dit men när vi väl kom fram och letade så hittade vi inte Vincent. Det visade sig att han inte var där utan att han var med sina extrasyskon på hans pappas sida på deras skolas julbasar i stället. Så vi fick vända och åka hem igen.
När vi kom hem så slog förkylningen som jag känt av till. Jag har inte kunnat andas från näsan alls sedan igår em. Så jäkla trist att mitt immunförsvar har blivit så dåligt. Jag var liksom aldrig sjuk innan men sedan Belle blev 6 mån och uppåt så har jag varit småsjuk hela tiden känns det som. Någon som känner igen sig?

Så senare på kvällen totaldäckade jag i soffan (ni vet så där sexigt med öppen mun, haha). Idag måste jag köpa nässpray så att jag kan andas igen och 15.00 är det dags att byta däck på bilen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ebba

    Hej! Det skulle vara kul ifall du kunde göra ett inlägg och visa & berätta om dina tatueringar (har för mig att du har några st) 🙂 kram!

Annons