Nytt i vintergarderoben – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Nytt i vintergarderoben

Inlägget är sponsrat i samarbete med Lekmer

Alltsåå… Det blev så himla kallt så otroligt fort så jag var tvungen att beställa hem lite nödvändigheter. Var ute ett bra tag och gick med vagnen för någon dag sedan och mina fingrar höll på att frysa ihjäl. Så det första jag beställde hem var ett par handvärmare/handmuff/vantar som man sätter fast på vagnen och bara kör in händerna i. Så bra! Till den en matchande svart åkpåse som är ordentligt varm och fodrad med fleece. Dessa två kommer passa så bra till vår nya vagn som kommer nästa vecka. Vi kommer nämligen byta ut en av våra vagnar. Jag kan berätta mer om det i ett annat inlägg!

Vantar/handmuff HÄR, åkpåse HÄR

Sen var Belle i stort behov av en tunn men varm halsduk, så klickade hem denna HÄR, även en vinteroverall har vi saknat så en ordentlig från Reima HÄR, och till när det blir ännu kallare så kommer vi köra teddyoverallen under, HÄR. Ääääälskar båda overallerna och vill bara klä på henne och använda det direkt, haha! Teddyoverallen är i fluffig fleece, så den är supervarm och funkar att ha om hon sitter i åkpåsen i vagnen med mössa, vantar och halsduk, eller om vi typ bara ska in och ut ur bilen snabbt,

Och sist men inte minst så klickade jag hem dessa helt fantastiskt söta hängselbyxorna från Levis HÄR. Jag tycker att de är helt magiska! Dock är de mycket mer blå i verkligheten så bilden ger inte riktigt rättvisa.

Jag har lite mer att klicka hem, men det här var det mest akuta. Men hon behöver ordentliga vantar, skor och lite annat till det kommande kalla vädret.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons