Junibacken – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Junibacken

Igår hade jag en så mysig dag. Jag och Belle hade bestämt träff med Ellie och Emilia och så fick vi Vincent på köpet också. Jättemysigt. Vi bestämde oss dagen innan för att åka till Aquaria på Djurgården. Men när vi stod utanför så hade det stängt ner helt, En stor skyld där det stod “Tack kära gäster för dessa 27 år”. Så vi fick snabbt ändra om våra planer och då kom jag på att Junibacken ligger precis i närheten. Så vi gick dit!

Vi tog båten till Djurgården och det är ju alltid så himla mysigt!

Vi tog en prommis i det kalla, soliga vädret och njöt!
Vi möttes upp precis utanför Junibacken och det var så länge sedan jag var där så jag hade nästan glömt hur det såg ut faktiskt.

Vi började med sagotåget och det är ju bara för mysigt. Det är ju så himla fint gjort och när vi satt där och lyssnade till sagorna till Astrid Lindgrens röst så blev jag så himla sugen på att kolla alla hennes filmer. Speciellt Emil i Lönneberga och Barnen i Bullerbyn!

Bästa gänget!

Efter det så promenerade vi från Djurgården in till Östermalm och tog en fika, för att sedan ta oss hem igen. Och herregud var trötta både jag och Belle var..! Belle började gnugga sig i ögonen redan 18.30 och det har typ aldrig hänt innan. Hon somnade strax innan 20 och sen var det myskväll hela kvällen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons