Jag har sagt upp mig – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Jag har sagt upp mig

Vet ni att igår gjorde jag någonting som jag aldrig trodde skulle hända. Jag sa upp mig från min fasta anställning och kommer efter mammaledigheten endast att jobba med mitt eget företag. Det känns så galet att jag ska få jobba med det jag älskar. Lite skrämmande med tanke på att jag inte har en fast anställning hos ett annat företag och är garanterad en lön varje månad. Just nu så har jag en enskild firma men det kommer att göras om till ett AB efter årsskiftet och då kommer det se lite annorlunda ut. När man har ett AB så får man en lön varje månad precis som jag haft det innan medan på enskild firma så kan man plocka pengar lite hur som helst mellan kontona så länge all moms och skatt är sparat.

Jag får fortfarande mammapenning tills i januari, men sen kommer jag att börja jobba igen och då är det från min egen firma som lönen kommer. Sååå sjukt. Men ändå inte på något sätt. Och mammapenningen ändras inte även om jag har sagt upp mig nu, för den är baserad på förra årets uppgifter.
Det bästa med att jag kommer jobba med det jag sitter och gör i skrivande stund är att jag kommer ha så otroligt mycket tid med Belle. När hon börjar föris så kommer jag kunna lämna henne lite senare (tror 09 är senaste tiden att lämna) och hämta tidigare så länge jag inte har något sent möte eller så. Nummer två bästa måste vara att jag inte har någon chef. Jag bestämmer helt och hållet mina egna tider och rutiner. SÅ jäkla härligt. WOW!!!

Efter uppsägningen så åkte jag och hämtade ut maaassor paket. Till samarbeten men också saker som jag beställt till Belle. Åkpåse, vinteroverall osv. Visar er sakerna imorgon! Stressade hem, sminkade mig, matade Belle, läste brief för att spela in ett samarbete, snabbt som satan och stressad till tusen satte jag mig på bussen på väg in till ett event. Min frisör Sofie ska nämligen byta salong, en ny salong som en vän köpt, renoverat och ska öppna upp snart. Så vi var där för att fira! Det var sååå coolt fixat. Vi var alltså i en lastbil gjord med genomskinliga väggar och inrett som ett vardagsrum, mitt på Kungsgatan i Stockholm.

Alltså hur fint? Ja, salongen som öppnar heter alltså CHLOÈ STHLM och öppnar 1a dec! Om ni inte vet vart ni ska gå och fixa frippan så är det dit.

Det var så mycket härliga brudar där.

Bland annat den här tjejen. Bästa Mimmi . Så grym!

Brudarna + bartendern.

Vi möttes upp 17, minglade i bussen ända till 21 när vi gick vidare till isolé och käkade huuuuur god middag som helst. Alltså wooow. Klockan 23 började jag känna mig klar för kvällen. Jag hade gärna stannat en stund för det var himla trevligt men eftersom jag skulle vara med Belle hela dagen idag så ville jag inte vara för trött. Så jag åkte hem med en av tjejerna som var där, Ida, som också är frisör och som ska byta till en salongen. Tydligen så bodde vi näst intill grannar och hon och hennes kille tog bilen så jag fick skjuts ända hem till dörren. Jag kom hem till Linus och en sussande Belle och somnade i Linus famn.

En helt perfekt kväll!!

Imorse kom jag också på att jag glömt bort ett jobb som jag skulle gjort igår när jag stressade ihjäl mig själv. Paniken… Det är första gången det händer men det måste ha varit för att jag var heeelt sönderstressad hela eftermiddagen. Tråkigt men någon gång måste vara den första… och sista….!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mamma18

  Grattis Andrea😊detta kommer bli toppen å du kommer fixa detta galant. Jag är en trogen läsare och tycker du är grym på det du gör, är såååå glad för din skull. Du är en stor förebild ska du veta. Stort lycka till☺️💕kram kram

 2. Sofia Gård

  Det lät konstigt att man måste lämna senast 09? Man måste väl få lämna sitt barn när man vill på morgonen. Jag jobbar själv på förskola och vi har barn som kommer allt mellan 06 och 12, helt upp till er föräldrar. Något annat är väldigt konstigt!

  1. andreanorrman
   andreanorrman

   Det är någonting jag vet att en bekant berättat, tydligen så är det så på deras sons förskola. Annars är jag inte så insatt så du kan säkert ha rätt!

   1. Sandra

    Hej Andrea

    Kolla med den förskolan du har sökt på. Oftast får man veta 2 månader innan, och då har du med familj möte med förskole personalen om vilken schema som passar er. Vill ni lämna Belle 100%,50%m.m det ansöker du om. Om ni vill lämna henne senare så är det nog Okey, min syster lämna sitt barn kl 12.

Annons