Barnvagnssnack – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Barnvagnssnack

Som ni vet så är ju jag ambassadör för emmaljunga. Jag är en sucker för deras vagnar och skulle gärna ha typ en av varje, haha! Så det här blir ett reklaminlägg i samarbete med Emmaljunga.

Till Black Friday släpper Emmaljunga ett supererbjudande på en riktigt snygg Limited Edition barnvagn! Finns att köpa direkt från deras hemsida.

Vi har ju NTX60 men jag måste säga att jag är sugen på en NXT90. Skillnaden? Jo 60 är mycket mindre. Handtaget är smalare och inte lika brett, och visst är det bra i stadsmiljö, men när jag kör med vår viking (som har ett liknande handtag storleksmässigt) så älskar jag den. Dock är NXT-modellen tusen gånger smidigare med alla funktioner. Typ när man ska justera ligg till sittläge så är handtaget på NXT-modellerna jätteenkel att göra med en hand, medan jag måste anstränga mig lite med båda händerna på vikingen. Det kanske beror på att jag har ganska små händer, men ändå.. Ja, ni hör ju. Jag älskar NXT-serien och nu har ni chans att klicka hem en limited edition vagn. Den har den perfekta kombinationen mellan det moderna, det smidiga (både funktion- och körmässigt) men också designen. Passa på nu!!! (Erbjudandet gäller en helsvart NXT90 eller NXT90F med liggdel, sittdel och ECCO-hjul.)

På tal om det här så bytte jag faktiskt till vinterdelen på vår vagn idag. Vinterdelen? Undrar ni då. Ja, Emmaljungas NXT-modeller har en funktion där man med dragkedjor lossar sommarsittdelen (det är som en hel del) och sen använder dragkedjorna för att sätta fast vinterdelen, och den är sååå mysig! Det är som en inbyggd åkpåse men som liksom är hela vagnen. Gud vad svårt det är att förklara, men jag kan försöka visa bättre på dessa bilder nedan. Dessutom tog det bara typ 7 min att byta och det var första gången för mig!

Här är det med sommardelen:

Som en vanlig sittdel kan man säga. Sen har man liksom bort hela sätet med hjälp av dragkedjorna och sätter fast vinterdelen som ser ur så här:

Så enkelt och herregud vad mysigt! Ser ni att den är helt mysig/fluffig? Vid fötterna så är det läderliknande för att skydda eftersom skorna annars kladdar massor. Helt perfekt som ni frågar mig. Sicken jäkla uppfinning va! Den vi har heter Emmaljunga NXT60 eco.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Vill gärna vara anonym :)

  Hej!!
  Kan inte du skriva ett inlägg om hur du tänker kring black friday och konsumtionssamhället överlag. Tror detta är en viktig fråga just nu som ni influencers borde prata mer om 🙂Kram!

 2. Emma

  Hej Andrea!
  Som jag förstått de bor ni i en 2a? Hur länge ser ni att ni kan bo där? Jag och min pojkvän väntar nämligen vårt första barn och går i köp tankar – jag säger att de duger med en 2a nu för vi kommer kunna dela rum med lillen åtminstone 2-3 år.. han tycker vi ska slå till på en 3a direkt. Men pris skillnaderna är galna och med en 2a kan vi bo kvar centralt och spara så vi kan skaffa en 3a centralt senare. Med en 3a skulle vi behöva flytta ut en bit och de känns trist. Hur tänker du/ni?

 3. Ida

  Hej Andrea. Vilket inspirerande inlägg ang Emmaljunga. Jag har själv en emmaljunga nxt90. Tycker att det finns så mycket finesser. Men nu till min fråga, vart kan man få tag på den mysiga vinteråkpåsen? Hoppas att du har en underbar dag😀

  1. andreanorrman
   andreanorrman

   Heej!
   Den ska finnas att köpa till vagnen på emmaljungas hemsida! Om du inte hittar den kan du alltid låna min bild och maila och fråga! Kram <3

Annons