Diskussioner, mässa, tacksamhet, klänningar och rikedomar. – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Diskussioner, mässa, tacksamhet, klänningar och rikedomar.

Jag vill börja med att säga, tack! Tack för att ni är världens bästa och för att ni visar det när jag behöver det som mest. Det betyder verkligen så himla mycket. Det är ju så vanligt att det endast är det negativa som betonas och lyfts fram, men i mitt jobb så måste jag säga att det är tvärt om. Eller i alla fall för mig. Jag får massa massa massa pepp, fina meddelanden och kärlek från er VARJE DAG. Jag önskar så att jag kunde peppa er lika mycket som ni peppar mig, eller att jag åtminstone kunde förklara att jag faktiskt blir fruktansvärt glad, för det blir jag. Och det betyder så mycket. Tack!

Idag har jag och Belle varit iväg hela dagen på Underbara barn- mässan. Jag, Sabina, Mimmi och Julia (Mimmis syster) möttes där, käkade lunch och jag fick en lyxlunch då Belle sov sig igenom hela lunchen. Helt perfekt! Det är lika lyxigt varje gång det händer. Sen strosade vi runt, kikade på nästan alla utställningar, jag fick hjälp av Emmaljunga med att lista ut hur jag byter till vinter-sittdelen på NXT60’n. Ni ska se den, den är helt magisk!

Jag fick med mig dessa helt underbara klänningarna från How To Kiss A Frog. Mitt absoluta favoritmärke när det kommer till barn!

Jag har nu börjat använda klänning på Belle. Innan har det liksom inte varit lönt då hon krupit och då har klänningen varit i vägen för att hon ska kunna ta sig fram vilket har resulterat i att hon blir helt skogstokig. Och när hon var pytteliten så tyckte jag bara det var onödigt med klänning faktiskt. Så nuuu när hon har börjat gå så kan hon äntligen ha klänningar, så jag går helt loco på alla söta klänningar jag kan hitta!

Vi var på mässan ett bra tag innan vi tog oss hem och då somnade hon faktiskt en stund. Det var egentligen alldeles för sent för det eftersom klockan var runt 17, men då hon sovit knappt 40 minuter under hela dagen så lät jag henne faktiskt sova en stund. Och när hon låg där bredvid mig och sussade och Gördis kom upp och lade sig i mitt knä och spann för glatta livet så kände jag mig bara så lycklig. Linus var på väg hem med tacos på menyn, jag slog på ett avsnitt av bachelor(min absoluta favoritserie), och kände mig rik på både lycka och kärlek.

Sen har jag och Linus diskuterat mycket kring om Gördis är svart eller brun. Jag vet att hon är brun. I vissa ljus så ser man tydliga ränder där hon är brun i grunden och svarta/mörkbruna ränder, men Linus har varit säker på att hon är kolsvart. Och visst ser hon kolsvart ut, nästan alltid faktiskt, MEN hon ÄR brun. Väldigt väldigt väldigt mörkt brun. På bilden så kom det fram för första gången och jag är SÅ nöjd, haha! 1-0 till mig!

Mina älskade tjejer. Det känns liksom som att det blir ett riktigt tjejgäng + Linus här hemma. Stackarn, haha!! Vad tror ni om nästa barn. Blir det en flicka eller en pojke? Jag har alltid trott att jag ska få en av varje men jag börjar bli mer och mer inställd på att det blir en tjej nästa gång.. Vet inte riktigt varför… Det känns bara så långt ifrån att jag skulle ta hand om en liten pojke med snopp? Hur gör man då liksom? Haha nej, skämt å sido, det spelar självklart ingen roll.

Innan Belle skulle lägga sig så blev det kvällsbad och jag använde en ansiktsmask som Belle gillade si så där lagom mycket…

…Och jag var så där lagom snygg i den, haha! Men satan vad bra den var…! Jag fick den i ett pr-utskick och råkade slänga förpackningen direkt så vet inte vad det var för märke tyvärr… Hade gärna tipsat er men också köpt till mig själv igen..!

Nu ska jag krypa till kojs för dagen fina ni.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cristina

  Så kul att följa dig då min dotter är två veckor yngre än din Belle. Hon har dessutom följt nästan samma utveckling och går redan omkring här hemma! Jag väntar dessutom ett barn till redan i april, en till flicka och kommer också ha ett ordentligt girl gang 😂
  Tänker alltid att det hade varit kul att hänga med er, synd att vi bor i Göteborg. Hoppas du och din fina familj får en trevlig helg 🤗❤️ Kärlek till er!

  1. andreanorrman
   andreanorrman

   Åh vad roligt att höra och STORT grattis! Jag blir lagom avis..! Vill veeeerkligen ha en till, helst igår, haha. Det hade så klart varit mysigt. Stor kram

Annons