Viktigt med egentid! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Viktigt med egentid!

Jag, Vanessa och Lisa har bestämt att vi ska gå ut och käka varje månad. Vi började denna månad och vi valde att gå till Caliente som är en tapasrestaurang. Det är en kedja och finns på flera olika ställen i stan, vi hamnade på den på Kungsholmen. Jättejättetrevligt måste jag faktiskt säga och maten var GRYM. Jag är en riktig sucker för tapas så det föll mig absolut i smaken. Jag ville dock beställa mycket mer än de andra, men det blev nog mest “basic-rätter” om man kan säga så. Men så så så gott. Rekommenderar verkligen!

Jag uppskattar att gå ut och käka så otroligt mycket nu för tiden. Det är nog det jag uppskattar mest av allt faktiskt. Att få sitta still, bli serverad mat och dryck samt att kunna prata utan att bli avbruten av min lilla människa som drar mig i kläderna och vill hänga i mig. Jag kommer aldrig hem speciellt sent, tvärt om nästan.. Jag kommer hem skapligt så att jag somnar gött i soffan i Linus hamn. Då har jag liksom laddat upp batterierna för att bli en ännu bättre mamma. För visst är det så att man behöver lite tid för sig själv och sina kompisar? Det tror jag.
Och jag tänkte kolla upp någon bra restaurang till nästa gång och boka in datum redan nu så att alla kan. För det där med att “bara boka” är ju inte riktigt samma sak nu när man är vuxen som innan. Det känns som att det är planeringen som är det svåraste. Och när planeringen är gjord så ska alla må bra och ha orken där också… Haha!

Jag såg i alla fall ut så här! En selfie, det ser ni inte allt för ofta här. Det känns som om jag liksom tappat hur man gör sedan jag blev morsa. Det är så mycket lättare att bara posta en bild på söt-Belle som ändå är mest uppskattad av mina följare, haha.

Det var fredag så jag hade precis fått hem min nya bukett från blomsterprenumeration.se. ÄLSKAR deras tjänst! Rekommenderar STARKT!!

Alltså kolla in maten… FY så hungrig jag blev nu…!

Fina Vanessa <3.

Nu är röstningen uppe för årets babyblogg och insta baby. Jag är nominerad i bägge kategorier och hoppas på att ni som är här inne och läser vill rösta på mig och Belle till årets blogg. Då skulle vi bli SÅ glada. HÄR kommer ni till röstningen. Vi har nummer 20 och ligger just nu trea!! WOW!! TACK! På insta så ligger vi 7a (just nu) och ni får jättegärna rösta på oss där också, där har vi nummer 30, rösta HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons