Tjejen med temperamentet – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Tjejen med temperamentet

Alltsåå..! Jag är ju ganska envis och kanske vad några skulle anse som ett hett temperament. Nu kan jag tala om för er att min lilla dotters temperament börjar ta form och det är inget man skojar bort..! Damen har fått stå i kundvagnen två gånger och nu när vi ska gå och handla och hon får syn på kundvagnarna så blir hon helt galen! Alltså kollar efter dom och blir jätteledsen (dramaqueen) om hon inte får stå i den. Oftast så måsta jag ändå ha en så då tycker jag att om hon tycker det är så pass kul så kan hon gott få stå där när vi handlar! Men de gångerna jag bara ska handla något litet och går förbi så kan hon bli SÅ himla ledsen och arg på mig..! Är det nu det börjar?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bella

  Började följa din blogg när du väntade henne och stortrivdes med din blogg & jag vet att problemet sitter hos mig som kanske överdriver men jag får seriöst rysningar med de chanser du tar med din flicka , trots att hon redan haft blomblad i munnen så utsätter du henne gång på gång för risker som t ex låta henne stå sådär. Jag vill verkligen inte klanka ner på dig men snälla var försiktig, hade en bekant var dottern flög och slog upp läppen och då drog de inte flickan utan hon stod stilla i matvarukorgen. Jag önskar dit all lycka till i framtiden, du har en så söt dotter och verkar vara en supermamma men tänk till innan Du t ex publicerar videoklipp där hon står med oöppnade tamponger i munnen…en olycka händer väldigt fort!

  1. andreanorrman
   andreanorrman

   Precis som du säger så ligger nog problemet hos dig… Tack för omtanken men jag tänker absolut fortsätta publicera vardagligt material från vårt operfekta perfekta liv. Och att du ens tar upp det där med blombladet skrämmer mig. För har du läst inlägget så vet du hur otroligt oroliga vi var och inte fan kan jag kolla på henne varenda sekund av hennes liv även om jag försöker ha koll hela tiden så är det omöjligt. Olyckor kommer alltid att ske, jag kan inte skydda henne från allt och de gånger jag väljer att göra något så galet (??!!) som att ställa henne i kundvagnen så har jag stenkoll. Så, det är nog du som för göra en förändring och jobba på det problemet, inte jag.

 2. Amanda

  Min är 4 dagar äldre än Belle och här hemma är ungen som förbytt emellanåt 🙈 tur att det bara är en fas.