Vad hände egentligen med mig idag? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Vad hände egentligen med mig idag?

Alltså vad hände med mig idag?!

Jag går upp och bakar scones till frukost. Jättegott och superhärligt. Kollade på klockan och hade bråttom direkt. Hade bestämt träff med Sabina och Douglas klockan 11.30 på öppna förskolan. Alltså jag älskar öppna förskolan! Kommer hänga SÅ mycket där kommande tiden innan Belle börjar på föris!

Belle blev dyngtrött och Dogge superhungrig, så vi gick vidare för att käka lunch. Min lunch var vidrig (överdrift, men var verkligen inte sugen på det som jag valde haha) och Belle skrek rakt ut (vad gör man?!). Sen strosade vi runt lite, Sabina köpte lite saker hem till dig och då fick Belle springa av sig lite i butikerna. Efter ett tag så blev vi helt trötta och började åka hemåt igen. Jag var vid det här laget så trött att jag skulle kunna somna sittandes. På bussen hem somnar Belle och när jag gått av och börjat gå hemåt så kommer jag på. Jag har ju fan inga nycklar…… Jag gick hemifrån i all hast utan dom samtidigt som Linus, så han låste och så skulle jag tagit hans nyckel innan vi skiljdes åt. Så. När jag förstår att jag glömt nycklarna och inser att jag måste åka 35 minuter till slussen, gå upp till Linus jobb som ligger högst upp på en backe för att sedan vänta på en buss och åka hem 35 minuter igen så ville jag bara lägga mig i fosterställning och gråta. Min mobil hade som pricken över i’t 15% batteri och jag var utan hörlurar. Det enda positiva var att Belle hade somnat och hade minst 1h kvar på sin nap. För herregud vad jobbigt det hade varit att åka med en Belle som inte vill sitta still i vagnen tur och retur på 35×2 min..!

Jag åkte i alla fall och hämtade nycklarna och skulle handla på vägen hem. Men det insåg jag ju också snabbt att jag inte kunde göra eftersom jag hade glömt kortet och plånboken hemma… Alltså VEM glömmer både plånbok och nycklar hemma?
Det knäppa är att jag aldrig brukar glömma något utav det. Jag har nästan alltid stenkoll på vart mina saker är, men idag var jag helt lost. Så märkligt alltså… Kvällen slutade i alla fall bra med tacomys och nu har vi soffhäng innan sovdags!

Hoppas ni haft en mindre stressig eftermiddag än vad jag hade!

Min gosunge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Denice

    Det bästa med denna historian är ju att du ALDRIG kommer att glömma varken plånbok eller nycklar någon mer gång! Eftersom det inte alls är värt det! 🙈😂😉❤️

Annons