Mamma mia The Party – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Mamma mia The Party

När jag fyllde år för typ exakt en månad sen, så fick jag i födelsedagspresent av mamma att gå på Mamma mia The party. Det enda jag visste var att det är en musikal och att vi skulle äta middag under tiden. Och jag som ääälskar Mamma mia blev superglad så klart.

Men det var mycket bättre än bara det. Det ligger precis bredvid ingången till gröna lund. När vi kom dit så gick vi in och det såg ut som en typisk grekisk liten gata med vita väggar med blå detaljer och mycket växter som klädde både väggar och tak. När vi väl kom in till restaurangen så blev jag så förvånad faktiskt. Det var som att komma in till ett litet grekland med en stor restaurang som såg ut som att ligga utomhus. Först gick man till ett bord där man fick ta en shot Ouzo, och jag tycker inte att det är helt fel så både jag och mamma tog en stänkare.
Efter det så blev vi placerade vid vårt bord. Vi fick sitta uppe på en balkong vilket var perfekt för vi såg verkligen överallt. Maten serverades och man delade allt med sina bordsgrannar som satt bredvid, Väldigt osvenskt och jättetrevligt. Det var en grekisk meny och trevlig mat! Medans vi åt så höll showen på och det var jättetrevligt måste jag säga. Efter middagen så körde de någon sista låt innan kvällen fortsatte och blev fest! Därför heter showen “The party”. Och självklart så spelas bara Abba-låtar. 100% sing-along vänligt och trevligt att man kunde stanna kvar och dansa lite där folket bara var där för att ha kul. Man behövde liksom inte dansa snyggt, utan tanken var ju bara att man skulle ha kul. Jag älskade det! Dock blev det inte så mycket dans för mig och mamma då jag efter middagen kände mig ganska trött. Det här var vi på precis innan vi blev sjuka ordentligt, så jag förstår ju nu varför jag kände mig lite trött, hehe.

Rekommenderar verkligen showen/middagen för er som funderar.

Mellan showen så var det lite pauser där man kunde prata, äta och göra ett mamma mia quiz som fanns i deras tidning!

Men alltså ser ni hur mysigt?

Fina mamma och det typiska grekiska utseendet!

Här kör de den sista låten och har flyttat undan bord och stolar så att det fanns plats för dans! Underbart!

Poänglista

Maten: 8/10
Musiken: 7/10
Showen: 9/10
Övergripande poäng för hela kvällen: 8/10. Jag sätter 8/10 för att det var ju väldigt mycket mer händelsefullt och roligt än ett vanligt restaurangbesök. Det enda som hade kunnat göra kvällen 10/10 var om de hade haft med lite mer populära låtar. Jag tyckte nog att de tog med de låtar som inte är så kända, så många av låtarna kände inte jag igen. Men showen var grym och maten var bra!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.