Det nya soffbordet! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Det nya soffbordet!

Hej!

Äntligen har vi fått vårt nya soffbord. Sedan vi köpte vår nya soffa så har vi känt att det gamla bordet inte passar. Utseendemässigt så såg det fint ut även om jag nu när vi har det nya bordet tycker att det var väldigt fyrkantigt och tråkigt, så var det största problemet att det var för stort. Vi kunde inte gå förbi på kortsidorna då det var så pass tight. Så det fick bli ett nytt soffbord och denna gång från solheminredning. Gillar ni bordet så ska ni hålla lite extra koll på min instagram kommande tiden ;).

Det nya soffbordet passar i alla fall perfekt här hemma. Vardagsrummet ser sååå mycket större ut. Och mysigare på något sätt. Jag gillar att det runda bryter av mot mattan, soffan och tavlorna som alla är fyrkantiga. HÄR hittar ni soffbordet!

Och passande nog så har jag även fått hem min fredagsbukett från blomsterprenumeration.se. Där kan du prenumerera och alltså få en bukett varannan vecka (som jag får), eller så kan man engångsbeställa om man föredrar det. Visst blir man lite lyckligare av färska blommor?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons