De senaste dagarna – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

De senaste dagarna

Hej fina ni!

Jag uppdaterade min instagram för några dagar sedan och vips så försvann alla mina meddelanden. Både mina direktmeddelanden och alla meddelandeförfrågningar… Tydligen så är det flera som haft samma problem och vissa har fått tillbaka meddelandena efter några timmar igen så jag håller tummarna för det. Konstigt det där hur man bara förlitar sig på att tekniken ska funka. Aja, håller tummarna för att det kommer tillbaka då jag har några viktiga konversationer som jag inte vill bli av med.

I helgen så var vi och firade Vincent som fyllde hela 12 år. Han bor varannan vecka med mamma o company och varannan vecka med sin pappa, hans flickvän och hennes barn och det var där som vi var hela gänget och firade. Det är så skönt att vi kan umgås alla utan problem. Det betyder så mycket! Jag tycker det är lite extra mysigt eftersom Vincents pappa bodde med mamma väldigt länge så han har varit en stor del av min uppväxt.

Det bjöds på tårta och massa gotti och födelsedagsbarnet blev både mätt och glad!

På kvällen så hängde vi hemma och bara mös. Dessa två är ju bästisar nu. Helt underbart!

Vaknade upp till ett kaos. Leksaker i en stor hög mitt på vardagsrumsgolvet, Precis som det brukar se ut hos oss en söndagsmorgon. Belle älskar att bli kliad på ryggen, gosan.

Vidare hem till Sabina, Buster och lilla Dogge. Pizzamiddag, bajenmatch och mys stod på schemat. Och det genomfördes bättre än bäst måste jag säga. Jag är så glad att jag och Sabina lärde känna varandra under graviditeten.

Det bjöds lite senare också på hembakat. Ni ser hallonpaj med vaniljvisp. Vidrigt gott alltså..! Herman var också sugen som ni ser.

Hur gosigt är det här då? Mina bästa.

Igår så var vi iväg och hälsade på lilla Bollinger som är Kevin och Jossans nya vovve. Det är ju helt galet hur söta de är när de är så där små alltså. Och gosiga! Jag har alltid älskat hundar men OJ vad det kräver tid, ork och energi alltså, Jag är alldeles för slö för att kunna ha hund, haha!

Belle röjde varenda sekund när vi var där, så hon tokdäckade på vägen hem. Mysigaste som finns att bära in sin lilla bebis så här. Matchande var vi också minsann, i våra teddyjackor. Min hittar ni på BikBok!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.