Stronger – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Stronger

Inlägget innehåller adlinks

Hej och hå, jag skrev ju för ett tag sedan att jag ville komma igång med träningen igen efter semestern. Ja, nu är ju semestern far gone, så det är faktiskt dags. Och jag är en av dom som blir lite extra motiverad av snygga träningskläder och har nu fått hem nya från Stronger som jag totalälskar. Så det är dags. Första passet kickar jag igång ikväll! Jag fortsätter med träningsschemat som jag fick från Mimmi Kapell för några månader sedan. Känner verkligen att det är ett upplägg precis vad jag och min kropp behöver. Jag behöver känna mig starkare i grunden, och det är precis vad det här schemat ger mig.

Här kommer i alla fall lite bilder på mina nya träningskläder!

Foto: Emma Schödin

Sandhamn, HÄR kommer du till setet

Fjällbacka, HÄR hittar du setet

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons