Dags att byta bilbarnstol! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Dags att byta bilbarnstol!

Inlägget i samarbete med Bonti.se & Maxi-Cosi

Hej fina ni!
För ett tag sedan så bytte vi faktiskt bilbarnstol till Belle. Vi märkte att hon inte trivdes med att ligga ner i babyskyddet längre utan ville vara med och se ut. Så det var bara till att byta. Dessutom har hon ju suttit stabilt väldigt länge, vilket som jag har förstått det ska vara ett av säkerhetskraven för att byta till en sittande bilbandstol.

Vi har ju isofix i bilen som vi använt ända sedan det första babyskyddet, den basen vi använder heter Maxi-Cosi Familyfix One Bas och är kompatibel med både babyskyddet Maxi-Cosi Pebble plus (som vi hade innan) och bilstolen Maxi-Cosi Pearl XP (som vi har nu). Vi har varit supernöjda med produkterna och oj vad Belle gillar sin nya stol!

Maxi-Cosi Pearl XP är en bakåtvänd bilbarnstol och den är löjligt enkel att montera tillsammans med basen. Den här kan användas från ungefär 6 månader upp till 4 år (ca 105cm). Så det är ju ett himla bra tag! Den går även att justera i flera olika lägen vilket är jättebra när Belle exempelvis somnar så fäller vi den så att stolen blir lite mer liggande, medan när hon är vaken så har vi den upprätt så att hon ser ut och sitter bekvämt!

HÄR hittar ni basen,

HÄR hittar ni den nya bilbarnstolen.

500 kr rabatt på bilstol nr 2!

När du handlar ditt babyskydd på Bonti.se får du en personlig värdekod som ger dig 500 kr rabatt på valfri bilstol nr 2 (ej babyskydd) Rabatten gäller i 18 månader från det att du köper ditt babyskydd. Kan ej kombineras med eventuella andra erbjudanden/kampanjer. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Felicia

    Tänk på att Isofix bara klarar upp till 18 kg. Det kan även bra om du skriver i ditt inlägg så man inte missar detta och tror att man bara går på längd. Om man kopplar med bälte så tar den upp till 25 kg 🙂

Annons