Sluta blogga? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Sluta blogga?

Ibland blir jag så jävla trött på att dela med mig av mitt liv. Jag älskar att dela med mig av mitt liv och vad jag går igenom, men vissa dagar möts man av så jävla mycket negativitet, folk som drar egna slutsatser eller ren jävla hat. Idag är en sån dag när det suger att ha mitt jobb. Helt ärligt så har jag egentligen inte ens någon lust till att skriva det här inlägget. Jag vill bara stänga ner datorn, logga ut från bloggen och aldrig skriva eller dela med mig av någonting alls. Samtidigt som jag inte vill att de där personerna som kanske just nu känner sig träffade ska vinna. För det är ju det dom gör om jag bara lägger ner.

Jag har alltid sagt att jag har lätt att skaka av mig hat eller liknande, men jag tror faktiskt inte att jag har det. Det är många som skriver till mig och frågar hur jag hanterar hatkommentarer, men helt ärligt så är jag sämst på det. Orden som jag ibland (dock väldigt sällan) får skrivna till mig kan fastna i mitt huvud jättelänge och jag tar åt mig. Eller om det gäller någon som skriver “Jag menar inget illa och din dotter är det finaste som finns, men…” och sen ändå skriver en skitelak kommentar. Vad fan är det om? Lägg ner skiten. Sen beror det så klart på vad personen skriver. Skriver någon “du är ful som stryk”, ja men då skakar jag av mig det snabbare än snabbast för det är så väldigt ytligt. Men när någon går in djupare så tar jag åt mig, blir ledsen och så fastnar det.
Samtidigt som jag känner att man ska “inte ta åt sig”, så gör jag ju faktiskt det och vill visa för er att jag är mänsklig, precis som alla andra människor i världen. Att jag tar åt mig och faktiskt blir sårad. Jag är ingen superhjälte som bara tacklar allting i min väg, även om jag önskar att jag var det. För en dag som denna, hade det behövts.

Hade egentligen tänkt att skriva ett jättehärligt inlägg men tappade bara motivationen när jag läste massa antaganden, påhopp och elakheter.

Hoppas på en bättre dag imorgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Asså förlåt men du måste kunna ta åt dig… motorväg är bland det sista man ska göra så att köra det ni innebär livsfara för både dig själv och andra och jaja skit i dig själv då men ganska så respektlöst att skita i alla andra som inte vill dö för att du kör motorväg innan du ens kan parkera

  1. andreanorrman
   andreanorrman

   Hej Anna och tack för att du inte vågar stå för din kommentar utan använder en fejkad mailadress,

   Härligt att du är så engagerad i mitt körkortstagande och tack för din feedback. Självklart har jag kontakt med en körskola och har koll på alla delar för att vara ute i trafiken ordentligt. Annars hade handledaren aldrig tillåtit mig att köra som han valt att låta mig göra, hoppas jag för allas säkerhet såklart.

   Tills nästa gång så kanske du ska skippa antaganden om andra och om att min dåliga dag var baserad på din kommentar. Och självklart kan jag ta feedback, när den är korrekt och INTE baserad på antaganden.

   Ha en fortsatt fin dag,

   1. Rebecca

    Så fort jag lärt mig grunderna på en parkering och industriområde så fick jag ut på landsväg och motorväg. Jag fick snabbt lära mig hantera och förstå hastighet, vikten av att hålla avstånd och att ha koll bakåt men sällan mycket trafik. Tycker det är upp till handledaren och en själv att avgöra vad man klarar. Jag hade ialf inga problem med stadskörningen sen, vilket jag tyckte var obehagligt att börja med på körskolan.

 2. Elisa

  Hej! Jag har aldrig tyvärr läst din blogg utan snubblade över den medan jag var inne på min egen. Det som fick mig att reagera var titeln. Jag vill bara skriva en uppmuntran till dig. Gör det du trivs med, försök att skaka av dig alla hatare (vet att det kan vara väldigt svårt). Det finns så mycket sorgligt folk där ute som gömmer sig bakom ett inlägg men skulle aldrig våga stå för sina ord öga mot öga. Jag börjar själv tro pga alla kommentarer jag läser på olika bloggar att Sverige lider av extremt många lågbegåvade människor. Folk ska alltid ha en himla massa åsikter och har någon konstig självtillfredställande behov av att alltid yttra dem. Det är sorgligt! Men som sagt stå på dig. Gör det som får dig att må bra och tänk att det tack och lov fortfarande finns de som sprider kärlek. Kram

 3. Linnéa

  Det jag tycker är absolut bäst med dig är just det att du är mänsklig! Du skriver om sånt som faktiskt händer alla mammor. Som att barnen faktiskt kan ramla ner från sängen. Och det händer ALLA mammor! Hände min 6 månaders för någon vecka sedan, jag har fortfarande inte vågat berätta det för någon annan än min sambo… Du är ärlig i din vardag och underlättar därigenom min vardag! Guldstjärna till er! Ni är en jättefin familj ♡

 4. Gabriella

  Först och främst, du är GRYM!! Älskar att läsa din blogg och följa dig på Instagram. Du har världens finaste familj och det är så trist att folk bara inte kan uppföra sig. Heja dig Andrea 🙂

 5. Sandra

  Så tråkigt att folk alltid ska lägga sig i. Kanske borde såna som jag ( som älskar att läsa och följa dig) bli ännu bättre på att synas, och ge dig ännu mer positiv feedback, så att trollen inte syns och får plats! ❤️

 6. Karolina

  Vad tråkigt Andrea, tyvärr har många personer så dålig självkänsla att de måste tryckandet andra för att må bättre själva. De finns för många sådana, personer som suger energi och inte tål när andra är lyckliga. När folk kommentera mig så rinner det av men när de kopplar in mina barn så blir det betydligt mer sårande. Då det är de vackraste och käraste man har. Du är en otroligt grym mamma måste jag säga, jag ser starkt upp till dig. Jag känner inte dig men den kärlek jag ser mellan dig, Belle & Linus ör fantastisk. Du vet själv vilken bra mamma du är och att du gör det allra bästa för just ditt barn. Man känner sitt barn allra bäst själv när hon är Redo för att gå vidare i sin utveckling så som sova själv i ett eget rum, börja dagis, prova på olika maträtter mm. Folk har alltid åsikter, kommer alltid ha åsikter. Bra som dåliga. Vi är väldigt väldigt många som älskar dig & avgudar dig!! Du är bäst! Kram på dig!

 7. Siri

  Åh, tycker det är så tråkigt att en del bara sprider negativitet och hat på internet, där de inte behöver bemöta responsen tillbaka eye-to-eye. Tycker du är grym på det du gör, skriva och vara en fin mamma till Belle. Kanske vore värt att sätta kommentarer på modd tills du/någon annan i din närhet kan godkänna dem innan de släpps på inlägget? Iallafall en tid, så kanske de som skriver negativt tröttnar.
  Hoppas det är en bättre dag idag. Kram!

 8. Teresa

  Jag älskar att följa dig och din familj. Ni är så ärliga och jag gillar att jag känner igen mig. Jag vill gärna fortsätta att följa er och Belle. Lovar att hatarna inte är helt perfekta, om dom nu tror det. Massa kramar!

 9. Resa

  Jag älskar att följa dig och din familj. Ni är så ärliga och jag gillar att jag känner igen mig. Jag vill gärna fortsätta att följa er och Belle. Lovar att hatarna inte är helt perfekta, om dom nu tror det. Massa kramar!

 10. Resa

  Jag älskar att följa dig och din familj. Ni är så ärliga och jag gillar att jag känner igen mig. Jag vill gärna fortsätta att följa er och Belle. Lovar att hatarna inte är helt perfekta, om dom nu tror det. Massa kramar!

 11. Resa

  Jag älskar att följa dig och din familj. Ni är så ärliga och jag gillar att jag känner igen mig. Jag vill gärna fortsätta att följa er och Belle. Lovar att hatarna inte är helt perfekta mammor, om dom nu tror det. Massa kramar!

 12. Johanna

  Åh sluta inte. Din blogg är en skön plats där det är ärlighet och inte så “inspo” utan bara är. Fast jag inte har barn å är äldre så känner jag igen mig ibland och ibland. Det ärså härligt att läsa de olikheter ditt å mitt liv är. Men hälsa går först så orkar du inte längre så är det så ❤️

 13. Paula

  Heeej. Du vet innerst inne att du är en bra mamma och en bra människa . Skit i vad folk tycker om dig dom känner inte dig det är ren svartsjuka .

Annons