Vinterhalvårets räddare – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Vinterhalvårets räddare

Jag visade för ett tag sedan upp några videos på min instagram där jag tipsade om en ganska ny produkt som heter TanRevel. Det är alltså en ny brun-utan-sol i sprayfunktion i pocket-size! Tänk en sparytan, men inte lika fläckig eller klibbig OCH dessutom för hemmabruk.

Det är en liten dosa som du själv fyller på med den färg du önskar, antingen medium eller dark. Jag använder dark! Sen håller du dosan ca 10 cm från ansiktet och då kommer det ånga som lägger sig med färgen på ditt ansikte. Jag använder den på halsen också för att utjämna lite. Jag har testat den här ett tag nu och jag måste säga att jag älskar den! Jag använder den varannan eller var tredje dag för att upprätthålla färgen, vilket funkar jättebra. Den kladdar absolut ingenting, det blir inte fläckigt och kladdar inte av sig. Så innan jag går och lägger mig så brukar jag använda den och behöver inte vara orolig för att den kladdar av sig till skillnad från en spraytan. Den är ju också superenkel att använda vilket jag uppskattar. För helt ärligt så var jag ganska nervös första gången jag skulle använda den för jag tänkte att det var som en spraytan och att det skulle se förjävligt ut, haha. Men icke! Det blev så himla fin färg! Och det var flera som undrade om man kan använda den på hela kroppen och det skulle jag inte rekommendera då det kommer ta jääääättelång tid och för att få ett markant resultat från innan så behöver man förmodligen göra det 5 gånger vilket både skulle ta slut på färgen och orken, haha! Så nej, då rekommenderar jag spraytan! Den här är ju till för att bara ge den där lilla effekten som gör att man ser lite mer fräsch ut! Och jag Ä L S K A R den!

Vill ni också testa så kan ni klicka HÄR! (Adlink) Just nu så är den också på rea, så passa på!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons