Hur går det med körkortet? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Hur går det med körkortet?

Alltså, först och främst så måste jag börja med att uppmärksamma min FANTASTISKA pyjamas. Den är helt jäkla underbar. Den är i ett material som jag letat efter så himla länge i ett mjukis-set. Den är i ett tyg som tydligen kan kallas Jersey, det är typ som ett trikå-tyg. Sprang på den på Zara HOME idag när jag letade sängkläder till både oss och Belle.

Uppdatering om körkortet nu då. Hur går det för mig?
Det går bra!
Jag är ute i trafik och känner mig förvånansvärt lugn och trygg bakom ratten. Innan dessa 5 gånger så har jag aldrig någonsin kört en bil, och trodde inte att det någonsin skulle vara möjligt för mig att ha kontroll över en hel bil. Men övning ger färdighet. På torsdag går jag riskettan och jag försöker plugga minst en timme varje kväll. Är så sjukt taggad på det här körkortet nu ska ni veta. Tänk vilken befrielse när jag och Belle kan åka på äventyr själva typ när Linus jobbar! Så kul!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jonas

  Asså att skriva att du inte ska köra motorväg är inte en elak kommentar, utan en väldigt relevant kommentar då du riskerar både ditt eget och andras liv. Det är faktiskt inte ett skömt att köra motorväg… du visar bara hur omogen du är om du inte ens kan ta åt dig av de kommentarerna på rätt sätt och tänk jaha men oj… du måste kolla igenom handledarboken då kommer du att se att motorväg är bland det sista

  1. andreanorrman
   andreanorrman

   Hej Jonas,

   Härligt att du är så engagerad i mitt körkortstagande och tack för din feedback. Självklart har jag kontakt med en körskola och har koll på alla delar för att vara ute i trafiken ordentligt. Annars hade handledaren aldrig tillåtit mig att köra som han valt att låta mig göra, hoppas jag för allas säkerhet såklart.

   Tills nästa gång så kanske du ska skippa antaganden om andra och om att min dåliga dag var baserad på din kommentar. Och självklart kan jag ta feedback, när den är korrekt och INTE baserad på antaganden.

   Ha en fortsatt fin dag,

  1. andreanorrman
   andreanorrman

   Hej Johanna,

   Härligt att du är så engagerad i mitt körkortstagande och tack för din feedback. Självklart har jag kontakt med en körskola och har koll på alla delar för att vara ute i trafiken ordentligt. Annars hade handledaren aldrig tillåtit mig att köra som han valt att låta mig göra, hoppas jag för allas säkerhet såklart.

   Tills nästa gång så kanske du ska skippa antaganden om andra och om att min dåliga dag var baserad på din kommentar. Och självklart kan jag ta feedback, när den är korrekt och INTE baserad på antaganden.

   Ha en fortsatt fin dag,

Annons