Barnfria 24 timmar – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Barnfria 24 timmar

På min födelsedag så önskade jag mig en upplevelse av Linus. Det känns som om jag på senare tid uppskattar att hitta på någonting tillsammans istället för något materiellt. Så jag fick inte veta vad vi skulle göra förens typ dagen innan vi skulle iväg. Jag visste att vi skulle sova borta då han hade fixat mamma som barnvakt.

Så, vi startade dagen med att lämna barnet till mamma för att sen åka in till Kung Carls bakficka för brunch och bubbel. Och en dag som börjar med brunch kan ju inte sluta dåligt, visst?

Om det är något jag är svag för så är det just brunch eller frukost med massa gotti!

Vi skålade i ett glas bubbel, men sen är inte vi så mycket för alkohol faktiskt. Jag dricker helst typ cola zero till allt. Vin och alkohol till mat går bort. Jag kan tycka att det är gott med en bärs när jag är riktigt törstig, men inte till mat. Då vill jag ha den innan eller efter!

Efter brunchen så tog vi oss vidare till Gamla stan för en 80×2 minuters massage. MEN det var halvmaran igår vilket försenade oss med hela 40 (!!) minuter. Vi ringde dock och sa det och fick då som svar att vi var den enda kunden de hade idag, så det var ingen fara, Så det var ju skönt att höra även om vi ändå inte kunde utnyttja hela massagen eftersom vi hade bokat bord på en restaurang i närheten som vi hade timat in med att massagen skulle ta slut. Så i stället för en massage på 2h och 40 min så blev det bara 1,5 h, haha! Det är så typiskt oss… Men GUD så skönt det var. Linus hade valt en hot stone massage. Vilket är när de masserar med varma stenar och sedan varvade massören med vanlig svensk massage också. Det har helt otroligt skönt och välbehövligt.

Efter massagen så gick vi till Café Tabac i Gamla stan och käkade tapas. ÄLSKAR tapas. småplock och lite av allt är verkligen min grej har jag kommit på det här dygnet! Vi är inga långsittare direkt så efter att vi hade ätit upp så tog vi oss direkt till hotellet för att smälta maten och bara göra ingenting. Det händer ju liksom inte hemma. Antingen är Belle vaken och vi ska leka med henne, eller mata eller natta. När hon väl sover så jobbar jag oftast (som nu, haha) eller städar eller tvättar eller diskar. Ja, ni fattar. Så det var verkligen guld.

Mamsen och Papsen som fick sova en hel natt inatt! Det är inte vanligt ska ni veta. Jag har sovit typ 2 hela nätter sedan Belle kom och jag uppskattar det SÅ mycket. Jag har sovit en hel natt innan när pappa har haft Belle över natten och så natten till idag. Så 2 hela nätter på typ 10 månader! Eftersom att jag sov piss när jag var höggravid så ränkar jag med 1-2 månader där också. ÄLSKAR ju att sova, haha!

Sen serverades den GODASTE frukosten på länge. ALLT jag vill ha till en frulle, fanns där. Det var alltså hotellets frukost, hotellet hette Hotel Riddargatan och låg i smeten av Stureplan. Tips!

Sen kom vi hem till den här lilla älsklingen. HUR fin är hon inte i sitt nya set som jag fyndade igår? Det är från ett märke som heter WildKind och fanns på en utförsäljning som jag och Ellie var på igår morse. ÄLSKAR det!!! Dock är tröjan perfekt precis nu och jag vill att hon ska kunna ha det lite längre, så jag kommer nog beställa den i en större storlek också!

Idag ska vi i alla fall mysa hemma poch under dagen väntar vi besök. Linus bror, hans flickvän och Belles lilla kusin kommer hit. Så så så mysigt! Så när Belle vaknar så måste vi städa lite och sen gå ner och handla lite gott fika som vi kan bjuda på!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons