Mitt mål för 2018 – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Mitt mål för 2018

Jag har på senare tid känt att jag verkligen saknar att kunna ta bilen någonstans själv med Belle. Eller när jag behöver åka själv någonstans. Eller att bara kunna ha alternativet att köra i stället för att alltid sitta bak med Belle. Så nu är det dags. Jag har börjat övningsköra igen och börjat plugga teori. Målet är att ha mitt körkort innan året är slut. Idag ska jag även boka kurserna som krävs. Vad tror ni, det är väl inte helt omöjligt?

Vi har en automat-bil men tanken är att ta manuellt körkort så att jag har alternativet om det skulle behövas. 

Nu ska vi iväg och käka lunch i stan med Lisa och ikväll blir det STORstädning. Det ser verkligen ut som ett bombnedslag i hela lägenheten just nu. Ni som har sett på min instagram-story vet ju vad jag pratar om, haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Absolut möjligt! Tog mitt körkort på 2-3 månader utan stress! Vet folk som tagit både snabbare och långsammare. Lycka till! 😀

  2. Åsa

    Hej Andrea! Självklart kommer du att klara detta! Det kommer vara så skönt sen att du inte behöver vara ”beroende” av någon/något för att kunna ta dig någonstans.
    All lycka till dig, detta kommer du fixa galant.

Annons