Saker jag bör eller vill ta tag i – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Saker jag bör eller vill ta tag i

 1. Träningen

Jag blir så trött på mig själv när jag bara släpper vissa saker. Typ träningen. Jag mår jättebra av att träna. Min kropp behöver träningen för att inte få ont på olika ställen. Jag mår psykiskt bättre när jag tränar. Under semestern när vi reste utomlands så hände det något. Det var som om jag bara släppte och har inte tränat sedan dess. Så jäkla dumt eftersom jag verkligen var på SÅ himla god väg mot dit jag vill nå.

Foto: Emma Schödin

2. Pedikyr

Inte bara för att det är skönt och snyggt, utan för att mina fötter verkligen skulle behöva det.

3. Sätta upp gardiner

Vi har länge pratat om att sätta upp gardiner i sovrummet men också i köket/vardagsrummet. Där vill vi ha väldigt tunna vita gardiner som släpper igenom ljus men som gör att rummet får en lite mjukare och mysigare känsla. De ska alltså gå ända från tak till golv och dessutom kunna dras för hela väggen, hur mysigt? Tänker lite så här:

Mörk matta och vita gardiner. Våren 2018 på Ellos Home.

4. Digital kalender

Jag har idag en filofax (kalender) som jag använder och skriver in alla möten, samarbeten och andra happenings i. Men det är så opraktiskt i många fall när jag är iväg på möte och har kalendern hemma. Det resulterar i att jag glömmer skriva in i kalendern och måste dubbelkolla datum eller liknande flera gånger för att komma ihåg. Så jag tror att jag verkligen skulle behöva gå över till digital kalender och synka både dator och mobil så att allt finns samlat på ett och samma ställe. Är det någon av er som använder digital kalender? Funkar det bra för er?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Man blir ju inte taggad på att köpa träningskläderna när man ser hur illa de sitter på dig, fettet väller ju över. Fail samarbete av dem.

  1. Rebecca

   Men USH vad säger du?? Hur fan kan du sitta och säga sånt till en annan människa? Är det sånt du säger till dina vänner/syskon/barn med? Vidrigt beteende.

 2. Charlotte

  Hej
  Jag och min sambo använder Planado på iPhone (finns kanske på android också). Men denna fantastiska app synkar våra planeringar med en egen liten färg. Så har vi båda planerat in något samma dag så ser man på färgen vem som ska göra vad eller om det är gemensamt så ha är vi en färg för det 👍🏻
  Den kostar visserligen några kronor för 1 år men såå värt det…

 3. Lisa

  Ang digital kalender. Ladda ner appen PocketLife. Såå bra! Man kan ha olika färger och former på alla anteckningarna vilket gör de mycket lättare att hålla koll på tex privata och jobb saker

 4. Sanna

  Använder min kalender på telefonen (iPhone). Har den synkad med min mans kalender så han och jag ser vad den andra ska göra 🙂 väldigt smart!

Annons