22 år och dyngsjuk – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

22 år och dyngsjuk

Hej fina ni!

Ja, som rubriken lyder, så är jag numera 22 år gammal och jag startar min nya ålder med en kanonförkylning. Sist jag var sjuk var magsjukan som vi åkte på i våras och jag minns knappt sist jag var förkyld faktiskt…
Det har ju i alla fall gått några dagar, så här kommer en liten (stor) uppdatering.

På min födelsedag så hade jag på kvällen bjudit hem ett gäng tjejkompisar för att bara hänga, äta, dricka gott och snacka skit!

Fick hjälp av Josefine och Amanda att förbereda lite, visst blev det ganska fint ändå?

Och så här såg jag ut! Topp från Gina (köptes i somras) och byxor från DM retro (köptes i våras).

Vi hade en supertrevlig kväll och tanken var att avsluta kvällen inne i stan, men vi (jag) kom aldrig så långt… Linus ringde runt 21.30 och sa att han och Belle var på väg hem. Tanken var att de skulle vara iväg längre men fick då reda på att Belle blivit förkyld under eftermiddag/kvällen. Och bara 10 minuter efter det så fick jag sms om att de var framme och parkerade bilen så jag bestämde mig för att möta upp dom.
Möts då av en otroligt glad (och snorig) liten tjej som saknat sin mamma de få timmarna de var iväg. Världens gosigaste! När jag bar in henne under min kofta så skakade hennes haka som om hon frös, även fast hon hade långärmad tröja, varm väst och inlindad i både filt och min tröja. Så jag förstod att hon inte var riktigt frisk och bestämde mig direkt för att stanna hemma. Kändes trist att “svika” tjejerna, men samtidigt så hade jag aldrig kunnat lämna Belle sjuk hemma i den här situationen.

Och precis som vi förstod så blev hon också mer förkyld för varje timma som gick den natten. Hon bara låg och snurrade, gnällde och hade lite svårt att andas genom näsan vilket betyder att hon inte kunde ta nappen som hon annars är van att somna med… På förmiddagen dagen efter så köpte vi en snorsug som Belle hatar men som vi älskar. Den är så så så bra. Vi har använt den 2 gånger på 2 dygn och det räcker. Efter vi använt den så andas hon felfritt med näsan och sover bra igen.

…Och idag åkte jag också på sjukan. DUNDERförkyld verkligen.

Det enda som har kunnat rädda mig idag är alvedon och ipren. Huvudbärken och den allmänna värken i kroppen tar liksom över annars. Linus har varit ledig idag och kunnat ta hand om Belle, så jag hoppas verkligen att jag mår lite bättre imorgon för då är han tillbaka på jobbet igen.

Min gyllene dryck idag!

Nybadade tjejer. Eller inte Gördis då… Belle, med tempen i högsta hugg! Och hur fina är inte mina nya pyjamasbyxor? Och tofflor! Pappa och Maria var här en stund igår för att fira mig lite och för att få träffa Belle en stund och då hade dom med sig presenter till mig. Bland annat tofflorna och en pyjamas (en annan) som dessvärre inte var rätt storlek och när jag skulle byta idag så fanns den inte längre kvar i min storlek, så jag bytte till den här fina pyjamasen. Hur fina är dom inte? Sen fick jag massa underkläder av både mina tjejkompisar och av Pappa och Maria. SÅ mycket fint verkligen. Så tacksam! Jag behövde verkligen underkläder. Tror mina senast inköpta BHar är säkert 3-5 år gamla… Är det sjukt? haha! Men jag tycker att det är sååå tråkigt att köpa underkläder men älskar samtidigt nya underkläder. Ska visa er allt, jag ska bara bli frisk först, haha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Berta

    Själv fyllde man 22 år igår och är också förkyld, plus min dotter på 2år i min sambo. Känner bara bra start på sin 22 års dag

Annons